CELEBRITIES

George Clooney για Meghan Markle: “Καταδιώκεται και υβρίζεται. Έχουμε ξαναδεί πώς τελειώνει αυτό”

Willy Sanjuan/Invision/AP

O George Clooney θέλησε να μιλήσει δημόσια και να υπερασπιστεί την Meghan Markle κάνοντας παραλληλισμούς με την πριγκίπισσα Diana. Οι παπαράτσι την κυνηγούν όπως ακριβώς έκαναν με την εκλιπούσα πριγκίπισσα που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997, ενώ την κυνηγούσαν παπαράτσι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.

Ο Clooney, στενός φίλος της οικογένειας, μίλησε στο περιοδικό WHO και για πρώτη φορά έκανε αναφορά στον τρόπο που τα Μέσα χειρίζονται την περίπτωση της Meghan Markle.

«Την κυνηγούν παντού. Η Meghan Markle καταδιώκεται και διασύρεται. Είναι μια γυναίκα έγκυος επτά μηνών που καταδιώκεται και διασύρεται όπως ακριβώς η Diana, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δεν μπορώ να σας πω πόσο θλιβερό είναι αυτό. Και μόνο που τους βλέπεις να δημοσιοποιούν μια επιστολή μιας κόρης προς τον πατέρα της. Η Meghan υφίσταται άδικη μεταχείριση, θεωρώ πως αυτό είναι ανεύθυνο, με αφήνει κατάπληκτο».

Gareth Fuller/pool photo via AP

(Gareth Fuller/pool photo via AP)

Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal φτάνουν στο Windsor στις 19 Μαΐου του 2018 για να παρευρεθούν στο γάμο του Harry και της Meghan. O ηθοποιός έχει ακουστεί πως μπορεί να είναι ένας από τους νονούς του παιδιού που περιμένει το ζευγάρι.

Τον Ιανουάριο στενοί φίλοι της Meghan δήλωσαν στο περιοδικό People ότι η δούκισσα ήρθε αντιμέτωπη με ψέματα και αναλήθειες και πως υπέστη ένα γενικευμένο bullying. Οι ίδιοι άνθρωποι εξέφρασαν φόβους για το κατά πόσο αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει την εγκυμοσύνη της. Σχεδόν ένα μήνα πίσω το Twitter οργίασε κάνοντας λόγο για ψεύτικη εγκυμοσύνη που διασύρει τη μοναρχία.

Το 2016, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο πρίγκιπας Harry εξέδωσε ανακοίνωση επικρίνοντας τα ΜΜΕ για παρείσφρηση στην ιδιωτική ζωή της Meghan, λέγοντας ότι η ίδια υπέστη «κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης» από τον Τύπο.

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική Φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP