CELEBRITIES

Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 15 ετών και είναι επισήμως η σωσίας της

Instagram/Gwynethpaltrow

Δεν ξέρω τι θέλει να γίνει η Apple Martin, η κόρη του Chris Martin και της Gwyneth Paltrow όταν μεγαλώσει. Ξέρω όμως ότι εγώ θα της πρότεινα να γίνει σωσίας της μαμάς της και να την ντουμπλάρει στις ταινίες της. Μισθός καλός, επιτυχία σίγουρη. Η Apple μόλις έκλεισε τα 15 της και η φωτογραφία που μοιράστηκε η διάσημη μαμά της για να της ευχηθεί χαρούμενα γενέθλια μας πείθει μία ακόμα φορά ότι η ομοιότητά της με την κόρη της είναι απλά απίστευτη.

 

«Χαρούμενα 15α γενέθλια άγγελέ μου, Apple. Ποτέ δε θα μπορέσω να σου περιγράψω με λέξεις πόσο πολύ σε αγαπώ. Είσαι τόσο δυνατή και τόσο καλή και τόσο φοβερά αστεία και τόσο όμορφη μέσα και έξω. Είμαι η πιο περήφανη μαμά», έγραψε η Gwyneth Paltrow και το όμορφη το είδαμε στην πρώτη της φωτογραφία και το αστεία το διαπιστώσαμε με τη δεύτερη που αποκάλυψε η ηθοποιός και επιχειρηματίας, με τα μηνύματα της κόρης της περί «εγκεκριμένων» ευχετήριων φωτογραφιών.

Διάβασε κι αυτό: Διάσημες μαμάδες και κόρες που είναι ολόιδιες. Η λεγόμενη και “φωτοτυπία”

Extra στιγμή γλυκύτητας στο post ήταν και το σχόλιο του συζύγου της Gwyneth Paltrow, Brad Fultchak, που της ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά. Η καλύτερη bonus κόρη του κόσμου».

Το καλό πάντως είναι ότι τουλάχιστον ο γιος της Gwyneth Paltrow, Moses, δε βγήκε σε φωτοτυπία της. Κάτι έχει πάρει και από τον Chris Martin. Έτσι για να μη μένει και κανείς παραπονεμένος.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Gwynethpaltrow