CELEBRITIES

Ο James Middleton αρραβωνιάστηκε και το μονόπετρο κάτι μας θυμίζει

Instagram/Jmidy

Τα χνάρια της Kate και της Pippa Middleton αποφάσισε να ακολουθήσει και ο μικρός τους αδερφός. Ο 32χρονος James Middleton αποφάσισε να μπει στο "club" των παντρεμένων και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Alizee Thevenet μετά από 15 μήνες σχέσης. Το χαρμόσυνο γεγονός του αρραβώνα τους, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο James Middleton με μία φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram με την καλή του και το δαχτυλίδι αρραβώνων της σε πρώτο πλάνο.

Διάβασε επίσης: Η ιστορία πίσω από το μονόπετρο αρραβώνων της βασίλισσας Ελισάβετ

«Είπε oui» έγραψε και ανάρτησε τη selfie του με την Γαλλίδα οικονομική αναλύτρια που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. «Το μυστικό μας μαθεύτηκε αλλά δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που μοιραζόμαστε τα νέα», συμπλήρωσε μαζί με το hashtag #Jalizee, που είναι ένας χαριτωμένος συνδυασμός των ονομάτων τους.  «Κρατούσαν τον αρραβώνα τους κρυφό αλλά τα νέα άρχισαν να μαθαίνονται ανάμεσα στους φίλους τους» εξήγησε πήγή από το περιβάλλον τους στη Daily Mail που πρώτη μετέδωσε την είδηση μία ημέρα πριν ο James Middleton την επιβεβαιώσει.

 

Όσο για το δαχτυλίδι των αρραβώνων αυτό φαίνεται να κατασκευάστηκε με ένα ευμεγέθες ζαφείρι στο κέντρο του. Αν δε το πρόσεξες ως τώρα, μάλλον χρειάζεσαι μια επίσκεψη σε οφθαλμίατρο. Στην ίδια ειδικότητα θα έπρεπε να απευθυνθούμε κι εμείς αν δεν προσέχαμε την ομοιότητά του δαχτυλιδιού με εκείνο που ο πρίγκιπας William είχε προσφέρει στην Kate το 2010 για τους δικούς τους αρραβώνες. Το δαχτυλίδι της Kate Middleton αποτελούνταν από ένα εξίσου ογκώδες ζαφείρι δεμένο με διαμάντια και κάποτε ανήκε στην πολυαγαπημένη μητέρα του πρίγκιπα William (και πριγκίπισσα της καρδιάς όλων μας) Diana.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Οικογενειακά πρότυπα είναι αυτά, τα μικρότερα αδέρφια συχνά θαυμάζουν τα μεγαλύτερα, οπότε μην ψάχνεις να βρεις κάποιο μυστήριο πίσω από την επιλογή του δαχτυλιδιού για την Alizee από τον James.

Ο James Middleton και η Alizee Thevenet γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2018 και εθεάθησαν πρώτη φορά μαζί τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς όταν επισκέφθηκαν μαζί τη Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία που διοργάνωσε το Henry van Steaubenzee Memorial Fundf για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Λονδίνο. Οι δυο τους κράτησαν χαμηλό προφίλ το επόμενο διάστημα αλλά ο Τύπος έμαθε ότι τον Ιανουάριο έκαναν οικογενειακώς διακοπές με την Pippa Middleton και το σύζυγό της James Matthews τον Ιανουάριο του 2019. Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί της ο James στο Instagram του ήταν το καλοκαίρι και κάπως έτσι φτάσαμε στη σημερινή τους ευτυχία.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Jmidy