CELEBRITIES

Αρραβωνιάστηκε ο Justin Bieber με την Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber την έκανε την εκπληξούλα του, όχι μόνο στην αγαπημένη του Hailey Baldwin αλλά και στις εκατομμύρια θαυμάστριές του ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 24χρονος pop star έκανε πρόταση γάμου στην κόρη του ηθοποιού Steven Baldwin, Hailey, το περασμένο Σάββατο, στις Μπαχάμες, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν. Λέγεται μάλιστα πως από νωρίς το Σάββατο οι άνδρες ασφαλείας του Bieber είχαν ζητήσει από όσους βρισκόντουσαν στο εστιατόριο να κρύψουν τα κινητά τους τηλέφωνα, μιας κι επρόκειτο να συμβεί κάτι ξεχωριστό. Δύο γυναίκες αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν πως το διάσημο μοντέλο δέχτηκε την πρόταση του συντρόφου της με ενθουσιασμό.

holy fuck pussy must be A1 look at that

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CONGRATS HAILEY & JUSTIN (@injaileywetrust) στις

 

Για την ιστορία, το ζευγάρι μετά από έναν σύντομο δεσμό το 2016, τελικά τράβηξε χωριστούς δρόμους, με τον Justin Bieber να τα βρίσκει και πάλι με τον εφηβικό του έρωτα, Selena Gomez. Ούτε αυτός ο δεσμός όμως κράτησε και έτσι τον περασμένο Μάιο οι paparazzi τσάκωσαν και πάλι μαζί την Hailey με τον Justin. Και μπορεί εκείνοι να επέμεναν στην αρχή πως διατηρούν φιλικές σχέσεις, τελικά μόνο φιλικές δεν είναι.

Το νεαρό ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ευχάριστη είδηση, αλλά ο πατέρας του Justin μάλλον το έκανε με το παρακάτω post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Bieber (@jeremybieber) στις

 

Με το καλό, λοιπόν!