CELEBRITIES

Ο Αντώνης Κανάκης απέκτησε το δεύτερο παιδί του

Το δεύτερο μωρό του υποδέχτηκε στον κόσμο ο Αντώνης Κανάκης, όπως μετέδωσε το Πρωινό. Ο Αντώνης Κανάκης έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη από τη σύζυγό του Επιστήμη, το 2016 και τώρα ο γιος τους ήρθε να προστεθεί στην ευτυχισμένη οικογένειά τους.

Διάβασε κι αυτό: Το στερεοτυπικό χιούμορ κοστίζει πολλά κι αυτό δεν είναι Ράδιο Αρβύλα

Την αποκάλυψη έκανε στον αέρα του Πρωινού η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί θα πάρει το όνομα Γιάννης (όπως ονομαζόταν ο πατέρας του Αντώνη Κανάκη). Η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του έγινε γνωστή μόλις στα τέλη του Οκτωβρίου, λίγες μόνο εβδομάδες πριν τον ερχομό του παιδιού.

Η γέννηση του γιου του έφερε σύμφωνα με την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και κάποιες καθυστερήσεις στην πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ. Όπως είχε αναφέρει ο Γιάννης Πουλόπουλος, η πρώτη ημερομηνία που είχε δώσει ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής στον ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα τους ήταν η Δευτέρα 11 Νοεμβρίου. Ωστόσο η γέννηση του παιδιού έφερε ανακατατάξεις και πλέον υπάρχει η προοπτική η πρεμιέρα να γίνει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

«Υποθέτω –γιατί ακόμη δεν ξέρω, επιτυχία είναι να φέρεις σε αυτόν τον κόσμο, έναν – δύο  ωραίους ανθρώπους», είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή του στο Vice ο Αντώνης Κανάκης. Ο ίδιος μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής του τα πρώτα του συναισθήματα ως πατέρας μίας κόρης τότε ως εξής: «Εδώ και έξι ημέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόσωπο ενός χαζεμένου ανθρώπου. Κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος. Πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι. Ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή». Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα ξαναζήσει όλα από την αρχή.