CELEBRITIES

Kate Moss: Οι φήμες για γάμο και οι διάσημοι φίλοι της που “ενοχλήθηκαν” με εκείνη

AP Photo/Thibault Camus

H Kate Moss έχει ζήσει μια ζωή τουλάχιστον πολυτάραχη. Στα 45 της χρόνια φαίνεται να έχει βρει την ισορροπία στο πλευρό του 32χρονου συντρόφου της Nikolai von Bismarck, τον οποίο ο βρετανικός Τύπος θέλει να παντρεύεται το καλοκαίρι του 2020. Σύμφωνα με την βρετανική "The Sun" ο σύντροφος της Kate Moss σχεδίαζει έναν παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο με το μοντέλο με το οποίο είναι ζευγάρι από το 2015.

Η Kate Moss που υπήρξε ξανά παντρεμένη με τον Jamie Hince, ενώ έχει και μία 16χρονη κόρη από την σχέση της με τον Jefferson Hack, έχει βρει την ηρεμία της στο πλευρό του Nikolai και σύμφωνα με όσα είπαν φίλοι τους στην εφημερίδα το άλλοτε γνωστό party animal που ακούει στο όνομα Kate, έχει να πιει αλκοόλ εδώ και 18 μήνες και έχει γίνει πιο κοινωνική και φιλική κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Ωστόσο, επειδή ως γνωστόν τελειότητα δεν υπάρχει, η «φιλική» Kate αντιμετωπίζει ένα άλλου είδους πρόβλημα στην κοινωνική της ζωή.

 

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου θέλουν την Kate Moss να έχει εξοργίσει την συνάδελφό της Naomi Campbell, τον σχεσιαστή μόδας Tom Ford Και τον Mario Testino για το γεγονός ότι συνεχίζει να μην αποκυρήσσει δημόσια ξενοδοχεία του Λονδίνου, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο σουλτάνος του Brunei. Παρά το μποϊκοτάζ που ξεκίνησαν σταρ από όλο τον κόσμο στα ξενοδοχεία του Σουλτάνου για την αναχρονιστική και βάρβαρη νομοθεσία του Brunei που τιμωρεί με θάνατο διά λιθοβολισμού τους ομοφυλόφιλους, η Kate Moss έχει χρόνια συνεργασία με συγκεκριμένο ξενοδοχείο του στο Λονδίνο.

Τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η Kate Moss γνωρίζει τον σκοπό για τον οποίο ξεκίνησε το μποϊκοτάζ αλλά αντιστέκεται ακόμα σε αυτό. Η ίδια είχε γιορτάσει τα 45α της γενέθλια σε ένα από τα ξενοδοχεία αυτά στο οποίο συχνάζει εδώ και χρόνια. Πάντως κανείς από τους φίλους της οι οποίοι λέγεται ότι ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά της δεν έχει απαντήσει ακόμα δημόσια για το θέμα, ενώ και η Kate διατηρεί σιωπηλή στάση. Μπορεί και να είναι απασχολημένη με τα σχέδια του γάμου της, ποιος ξέρει;

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus