CELEBRITIES

Κατερίνα Γερονικολού: “Αν σε βάλουν στο μάτι, δεν μπορείς να διαφυλάξεις τίποτα”

ndp photo agency

Τους τελευταίους μήνες η προσωπική της ζωή απασχολεί τις «πρώτες σελίδες» του lifestyle και των gossip. H Κατερίνα Γερονικολού είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της κι επίσης αγαπημένο των Μέσων, Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος προέρχεται από ένα διαζύγιο. Ένα σενάριο που τραβάειι σαν μαγνήτης τα αδιάκριτα βλέμματα και γεννάει δημοσιεύματα.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο People και μίλησε για όλα όσα την κάνουν να αισθάνεται οι αντιδράσεις των δημοσιογράφων και όσα έχουν γραφτεί πρόσφατα για εκείνη: «Έχει τύχει να στενοχωρηθώ από πράγματα που έχω διαβάσει, ακόμα και σε συνεντεύξεις που έχω δώσει και αποδόθηκαν με διαφορετικό τρόπο. Με διακρίνει μια υπερευαισθησία. Ίσως δεν θα έπρεπε να τα παίρνω όλα τις μετρητοίς. Πολλές φορές ο συνεντευξιαζόμενος μπορεί να μη θέλει να αναφερθεί σε κάποιο προσωπικό θέμα και ο δημοσιογράφος να επιμένει. Πριν από τρεις μήνες πίστευα πως ορισμένα προσωπικά μου δεδομένα θα μπορούσα να τα προστατέψω από τα ΜΜΕ. Σήμερα σου λέω με σιγουριά πως αν σε βάλουν στο μάτι, δεν μπορείς να διαφυλάξεις τίποτα».

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική μεταφορά του «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» από τον Λάκη Λαζόπουλο- κι αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για δημοσιότητα- πρόσθεσε: «Θέλω να έχω την πρωτοβουλία να αποφασίσω εγώ πότε θα μιλήσω δημόσια και τι θα πω. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ούτε να κοροϊδέψω κανέναν. Δεν μπορεί, όμως, να αποφασίζουν άλλοι για μένα και τη δική μου ζωή. Ένιωσα πως πλέον δεν ανήκε σε μένα η πρωτοβουλία για κάτι που με αφορά, αλλά σε άλλους. Είμαι εννιά χρόνια στο χώρο και δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. Δεν στενοχωρήθηκα, δεν έκλαψα, αλλά αισθάνθηκα πως έχασα τον έλεγχο των πληροφοριών, κάποιες εκ των οποίων ήταν λανθασμένες και στο περίπου. Προς το παρόν, δεν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency