CELEBRITIES

Όλες οι διάσημες κόντρες της Κατερίνας Καινούργιου

NDP Photo Agency

Μπορεί το προφίλ της να μην σε προδιαθέτει πώς η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο με πολλές έριδες στη ζωή της, και ίσως να μην είναι κι έτσι όπως και να έχει. Σίγουρα όμως στον δημόσιο βίο της, ως παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρεθεί «αντιμέτωπη» με άλλους διάσημους όχι μία, όχι δύο αλλά αρκετές φορές. Άλλωστε οι κόντρες διασήμων ή τουλάχιστον γνωστών φυσιογνωμιών είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα. Η πιο πρόσφατη από αυτές είναι αυτή που ξέσπασε μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Ναταλίας Γερμανού.

Η νέα κόντρα

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Ναταλία Γερμανού είχε ασκήσει έντονη κριτική στην παρουσιάστρια και την ομάδα της εκπομπής Ευτυχείτε για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασαν την εμφάνιση Κορεατών καλλιτεχνών της K- Pop σε θέμα της εκπομπής τους. Το ίδιο περιστατικό άλλωστε στάθηκε αφορμή για να δεχθεί η Κατερίνα Καινούργιου απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στα social media, και να νιώσει αδικημένη από τα σχόλια της συναδέλφου της.

«Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια!» είχε πει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου τότε στην εκπομπή της, καταλήγοντας στην φράση: «Δεν πειράζει το πολύ πολύ να πάθω κάτι από όλα αυτά που μου εύχονται Ναταλία μου καρκίνο, να πάθει κάτι η οικογένεια μου, δεν πειράζει». Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού ήρθε μέσω του Down Town Κυπρου και ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πώς αυτή η ταύτιση των σχολίων με όσα είπε η ίδια ήταν «φάουλ» εκ μέρους της Κατερίνας. Το επόμενο επεισόδιο αναμένεται όπως καταλαβαίνεις.

Ως τότε να δούμε τις υπόλοιπες μεγάλες κόντρες της Κατερίνας;

Κατερίνα VS reality μόδας

Λίγες ημέρες νωρίτερα η παρουσιάστρια του Open είχε σχολιάσει την εμφάνιση της νικήτριας του φετινού My Style Rocks, λέγοντας πώς ντύνεται σαν καρναβάλι. Η απάντηση της Φωτεινής Τράκα ήρθε σε Insta Story της όταν ρωτήθηκε σχετικά από follower της. «Μέσα από την εκπομπή της έχει δείξει πως δεν κατανοεί θέματα ακόμη πιο σημαντικά. Αυτό που είπε για μένα θα με πειράξει; Αναμενόμενη άποψη ανθρώπου που τόσα ξέρει τόσα λέει», έγραψε η νικήτρια του reality μόδας του ΣΚΑΪ.

Λίγο πιο πίσω στον χρόνο ερχόμαστε μπροστά στην κόντρα της με την Εύη Ιωαννίδου του Greece’s Next Top Model. Τότε η παρουσιαστρια είχε αναφερθεί στην ηλικία της Εύης Ιωαννίδου οδηγώντας την πρώτη να δείξει on camera την ταυτότητά της στην Φωλιά των Κου Κου και να δηλώσει: «Θέλω να πω στην Κατερίνα Καινούργιου ότι είμαι 14-11-1995, είμαι 23χρονών και δε λέω ψέματα. Αυτό γιατί πήρε μεγάλη έκταση και θέλω να κλείσει αυτό». Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της είχε πει.  «Παιδιά, εγώ δεν είπα πως την ξέρω προσωπικά. Την έχω δει δύο τρεις φορές έξω. Από την Θεσσαλονίκη να έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς και πίστευα είναι παραπάνω. Επειδή την βλέπω πολλά χρόνια έξω και εγώ άρχισα να βγαίνω από το σπίτι, στα 21. Εγώ νόμιζα η κοπέλα θα ήταν πιο μεγάλη, δεν χάθηκε ο κόσμος για να βγεις με την ταυτότητα ρε καλή μου, είσαι τόσο όμορφη, νέο κορίτσι για να δείχνεις την ταυτότητα. Είσαι 14 Νοεμβρίου, είσαι 10 χρόνια μικρότερη μου γλυκιά μου, εγώ είμαι 33 και το λέω και δεν έχω κανένα θέμα να το πω και όσο μεγαλώνω, τόσο νιώθω καλύτερα να το πω».

Η κόντρα μεγατόνων

Η πιο πολύκροτη κόντρα της αδιαμφισβήτητα ήταν με την Ελένη Μενεγάκη η οποία την είχε κάνει και unfollow στο Instagram. Αφορμή ρεπορτάζ που είχε προβληθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Epsilon τότε, το οποίο ανέφερε πώς η Ελένη Μενεγάκη θέλει να αγοράσει σπίτι που ανήκε στον Πέτρο Κωστόπουλο και την οικογένειά του. «Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδεται τέτοιου είδους ειδήσεις γιατί κανένας σοβαρός, ευαίσθητος άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιου ανθρώπου πολύ περισσότερο αν τον ξέρει. Είναι ντροπή, αισθάνομαι απαίσια, αν έστω και περνά από το μυαλό της οικογένειας αυτής, των παιδιών αυτών που δύο από τα παιδιά τους έχουν βαφτίσει τη δική μου Βαλέρια… δεν θέλω να σκέφτομαι και να περνά από το μυαλό τους ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Το αν περνάω μία βόλτα από το Ψυχικό ή τη Φιλοθέη δεν σημαίνει ότι αγοράζω σε σπίτι… Διάβασα ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα θα ήθελα πάρα πολύ τουλάχιστον να πάρεις το δικό μου λόγο και να το παίξεις. Και να το πεις και στο μεσίτη. Αν έχει ας έρθει με την υπογραφή μου σε ένα χαρτάκι που να λέει ότι είδα αυτό το οίκημα. Μπήκα μέσα; Υπάρχουν και φωτογραφίες; Ντροπής πράγματα. Αν θέλει ένας μεσίτης να πουλήσει αυτό το σπίτι ας μη χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα, γιατί υπάρχει οικογένεια πίσω από τη μία πλευρά αλλά και από την άλλη», είχε πει τότε η Ελένη Μενεγάκη σε ένα σπάνιο δημόσιο ξέσπασμα στην εκπομπή της.

 

«Έχω περάσει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Λίγο πιέστηκα. Στην εκπομπή υπάρχει μια ιεραρχία. Υπάρχει ένας άνθρωπος που κάθεται δίπλα μου, που λέγεται αρχισυντάκτης, που είναι πολύ περισσότερα χρόνια από εμένα σε αυτό το χώρο, με τεράστια εμπειρία και επιτυχίες και υπάρχει και μια δημοσιογραφική ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει ιεραρχία. Ότι ο αρχισυντάκτης επιλέγει κάποια θέματα. Επειδή λοιπόν αυτός ο αρχισυντάκτης έχει μεγαλύτερη και περισσότερη εμπειρία από εμένα, δεν θα κάτσω εγώ να κάνω λογοκρισία στα θέματά του» είχε απαντήσει μεταξύ άλλων η Κατερίνα, επιβεβαιώνοντας και το unfollow.

Η κόντρα αίνιγμα

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Κανείς δεν κατάλαβε ποτέ ακριβώς τι είχε συμβεί ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μαίρη Συνατσάκη αλλά μάλλον όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής «Όλα παιζούν» καθώς έπαιζαν φωτογραφίες της με το τότε φλερτ και έπειτα σχέση της Σπύρο Χατζηαγγελάκη. «Θέλει τη μια εβδομάδα να περάσει καλά; Θέλει την άλλη εβδομάδα; Δεν σημαίνει ότι κάνεις κάτι ντε και καλά, φλερτάρεις και περνάς καλά. Και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου, να σου πω την αλήθεια. Γιατί το βάλαμε θέμα στην εκπομπή; Γιατί δεν είχαμε άλλα θέματα. Γι’ αυτό βάλαμε τη Μαίρη Συνατσάκη. Όχι γιατί μας πουλάει πολύ. Γιατί βλέπω και τα μονόλεπτα στα πρόσωπα, να ξέρεις». «Ίσως έχει γίνει κάτι που κι εγώ δεν το ξέρω. Είναι πολύ εντυπωσιακό πως κάποιος μέσα σε τρία nanosecond μπορεί να περάσει από το χιούμορ στην εμπάθεια, αλλά δεν ξέρω να πω κάτι παραπάνω» σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Κοίτα, όλο αυτό ήταν μια άτυχη τηλεοπτική στιγμή. Δεν επιθυμώ να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους το είπα, θέλω να το αφήσω πίσω. Για να το είπα, όμως, σίγουρα κάτι με είχε ενοχλήσει. Είχε προηγηθεί κάτι που με είχε πληγώσει. Με την Μαίρη δεν είμαστε φίλες, αλλά αν την δω φυσικά και θα της μιλήσω. Θεωρώ πως είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει σκληρά και της αξίζει που έφτασε εκεί που είναι. Θέλω να βάλω μια τελεία στο συγκεκριμένο επεισόδιο και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία», αποκάλυπτε (;) σε συνέντευξή της στο People η Κατερίνα Καινούργιου.

Το 2016 οι δυο τους πάντως συναντήθηκαν σε κοσμικό πάρτι στο Πόρτο Χέλι, την επόμενη χρονιά η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και είπε ότι η Μαίρη Συνατσάκη της είχε αποκαλύψει ότι είχε πάθει ψυχοσωματικά προβλήματα όσο παρουσίαζε το Σπάτα Live, μετά η Συνατσάκη τη διέψευσε και σήμερα δεν ξέρουμε πώς είναι η σχέση τους. Πάντως όλοι μείναμε να απορούμε: «Μα γιατί;».

Η κόντρα χρόνων

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Το Δέστε Τους με «αρχηγό» τον Νίκο Μουτσινά και την έντονη παρουσία των Μαρίας Ηλιάκη και Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή (O Γιώργος Δάσκαλος συμπλήρωνε το καρέ), έχει αφήσει την δική του ιστορία στην τηλεόραση. Ωστόσο το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από στραβό στα παρασκήνια καθώς η εκπομπή όδευε προς το τέλος της. «Υπήρχαν εντάσεις γιατί ο καθένας ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα… Με τη Μαρία είχαμε έρθει λίγο σε περίεργες καταστάσεις, παρόλο που ήμασταν πάρα πολύ καλές φίλες και αγαπηθήκαμε και ακόμα μέσα μου την αγαπάω. Οι γυναίκες όμως έχουμε μέσα και τον ανταγωνισμό πολλές φορές», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για την κόντρα της με τη Μαρία Ηλιάκη που ξεκίνησε στο τέλος της εκπομπής Δέστε Τους, στην οποία συμμετείχαν και οι δύο το 2009. Η ίδια επίσης δήλωνε: «Δεν ήθελα να ξανασυνεργαστώ με τους ίδιους ανθρώπους και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το έχω πει. Που είναι το κακό; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ούτε με την αρχισυντάκτρια ήθελα να ξαναδουλέψω, ούτε με την Μαρία ήθελα να ξαναδουλέψω. Είχα περάσει πολύ άσχημα, πολύ δύσκολα».

Η Μαρία Ηλιάκη επιβεβαίωνε το παράξενο αυτό κλίμα. «Τους τελευταίους μήνες του “Δέστε τους” υπήρχε ένα περίεργο σύννεφο από πάνω μας, γιατί συνέβησαν διάφορα γεγονότα, παρασκηνιακά και μη. Δεν θα έλεγα πως απομακρυνθήκαμε μεταξύ μας, αλλά υπήρχε περίεργη ατμόσφαιρα. Ο Νίκος είχε αποφασίσει ότι θα φύγει, γιατί δεν τα έβρισκε στα οικονομικά με το κανάλι. Ήξερα πως ήθελε να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό, οπότε δεν τέθηκε ποτέ θέμα να κάνουμε κάτι μαζί ξανά. Θεωρούσαμε και οι δύο πως έπρεπε να κάνουμε ένα διάλειμμα στη συνεργασία μας», είχε πει στο People.

Η κόντρα πάντως ξεπεράστηκε φέτος όταν η Κατερίνα Καινούργιου έπεσε θύμα hacking στο Instagram κινητοποιώντας την Μαρία Ηλιάκη να της στείλει ένα μήνυμα για να δει αν είναι καλά. Φιου, πάει κι αυτό.

Επ, που πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency