CELEBRITIES

Η Κατερίνα Λέχου βλέπει τον Michael Fassbender και σκέφτεται βρώμικα. Ταυτιζόμαστε

NDP Photo Agency

Όλα όσα αποκαλύπτει η Κατερίνα Λέχου για τον εαυτό της στις συνεντεύξεις της, μας οδηγούν να πιστεύουμε ότι είναι το παράδειγμα του αυτοελέγχου, της πειθαρχίας και της αυτογνωσίας. Το ότι την επέλεξαν για πρωθιέρεια για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας δεν μας έκανε καμία εντύπωση, γιατί δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή. Η Κατερίνα Λέχου είναι πιο δωρική και από τις δωρικού ρυθμού κολώνες και μάλιστα η ίδια παραδέχτηκε μιλώντας στον Κωστή Ζαφειράκη και στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ» της ΕΡΤ3, ότι και το περπάτημά της κάτι το δωρικό έχει. Ως εδώ καμία έκπληξη. Αλλά λίγο αργότερα παίζοντας ένα παιχνίδι με τον παρουσιαστή κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: «Τι θα ήθελα να κάνω μαζί του;» κοιτάζοντας μια φωτογραφία του Michael Fassbender. Πάει η αυτοκυριαρχία, πάνε όλα.

Grant Pollard/Invision/AP

Grant Pollard/Invision/AP

Διάβασε κι αυτό: Αυτοί είναι οι 17 πιο sexy άνδρες του πλανήτη με εντελώς υποκειμενικά κριτήρια

«Ε, εντάξει, βρώμικα πράγματα», είπε η Κατερίνα Λέχου, μισόκλεισε τα μάτια της και έριξε και ένα πλατύ χαμόγελο. «Είναι πολύ sexy» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου και απαρνήθηκε τον δωρικό της χαρακτήρα για ένα καρέ, ένα πλάνο και μία ονειροπώληση χαμένη στα μπλε μάτια του Fassbender απέναντί της. Να πούμε πως δεν την καταλαβαίνουμε; Να πούμε πως δεν ταυτιζόμαστε; Ψέμματα θα είναι. Άλλωστε σε πρόσφατη εσωτερική ψηφοφορία του τίμιου αυτού site τον αναδείξαμε σε πιο sexy άνδρα του Hollywood και διόλου δεν το μετανιώνουμε.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τον ιδανικό άνδρα και τις ποιότητες που έψαχνε σε έναν σύντροφο πριν γνωρίσει τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη. «Δεν μου άρεσε πλέον να έχω έναν άντρα ο οποίος σου δημιουργεί ανασφάλεια, είναι άγριος, εριστικός και σκληρός. Ήθελα έναν γλυκό άντρα, που έχει βέβαια και τα αρνητικά του. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Βάζεις προτεραιότητες. Ο άνθρωπος μέχρι να πεθάνει πρέπει να αλλάζει. Όταν ακούς “ότι εγώ δεν έχω αλλάξει καθόλου”, τότε πρέπει να φεύγεις», είχε πει. Τώρα τον Michael γλυκό δεν το λες, αλλά βρε αδερφέ, τα όρια δεν είναι για να μπαίνουν στη φαντασία, αλλά μόνο στην πραγματικότητα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency