CELEBRITIES

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις την τελευταία εμφάνιση της Κάτιας Δανδουλάκη

NDP Photo Agency

Η Κάτια Δανδουλάκη πήγε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τζάσμιν» με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου. Εξαιρετική η παράσταση, να πάτε να την δείτε αλλά για την Κάτια Δανδουλάκη δεν πρέπει να πούμε δύο λόγια παραπάνω; Σχεδόν υποχρεωμένη νιώθω να μιλήσω για την εμφάνιση που έκανε.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Γκρι παντελόνι και μπλούζα (μπορεί να είναι και jumpsuit), μαύρο πανωφόρι, γάντια σάπιο μήλο, ροζ γούνα, belt bag και headpiece σε στιλ τουρμπάνι. Μαγεία. Οπτασία. Όνειρο.

Είναι ό,τι πιο όμορφο είδες σήμερα; Ναι; Αυτή την εβδομάδα; Επίσης.

 

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε μιλήσει στο Ladylike και στην Κάλλια Καστάνη και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τη μόδα αλλά και το πώς καταφέρνει να είναι σε φόρμα.

Άλλη μια πλευρά σας που ανακαλύψαμε είναι αυτή της Κάτιας- fashion icon. Πάντα σας ενδιέφερε η μόδα;

Ναι, πάντα. Από μικρή, μου άρεσε να χαζεύω τις ωραίες, καλοντυμένες γυναίκες – ήταν ένα «χόμπι», αν θες, που το καλλιέργησα σιγά σιγά. Αργότερα, μέσα από τη Λουκία, κατάλαβα πόσο σπουδαία υπόθεση είναι η μόδα, πως συνδέεται κάθε fashion trend με την κοινωνία και τις ανάγκες κάθε εποχής. Λατρεύω την μόδα, όμως ποτέ δεν θα την ακολουθήσω αν δεν μου πάει. Προτιμώ να ανακατεύω τα είδη. Μπορεί π.χ. να φορέσω το πάνω κομμάτι μιας παλιάς τουαλέτας, με ένα τζιν. Έχω vintage κομμάτια ακόμα και τριάντα χρόνων, που τα φοράω σήμερα και δεν το καταλαβαίνει κανείς. Θεωρώ πως το πιο κλασικό λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι το ότι ντύνονται στα μέτρα της μόδας – το αντίθετο πρέπει να συμβαίνει. Πρέπει να φέρνεις τα μέτρα της μόδας πάνω σου.

Αυτό το «μα τι καλά που διατηρείστε», σας ενοχλεί λίγο όταν το ακούτε;

Όχι, έχω μάθει να αντιμετωπίζω τις κυρίες που το λένε με κατανόηση. Καταλαβαίνω ότι νιώθουν έκπληξη ή περιέργεια όταν βλέπουν από κοντά έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι στο προσκήνια πολλά χρόνια και διαπιστώνουν πως ο χρόνος δεν έχει «γράψει» επάνω του, όπως θα περίμεναν. Σε μερικές ερωτήσεις, βέβαια, οι απαντήσεις είναι ευνόητες. Στο «πως διατηρείστε έτσι κομψή ;» η απάντηση είναι μία: «Μην τρώγοντας». Τελεία.

Δεν εννοείτε, φαντάζομαι, πως πραγματικά δεν τρώτε τίποτα…

Τρώω τα πάντα, απλά σε σωστές δόσεις και χωρίς υπερβολές. Δεν πρόσεχα, βέβαια, πάντα τη διατροφή μου. Πιο μικρή ήμουν «σοκολατομανής» , μπορούσα να φάω πέντε παγωτά και τρείς πάστες, στην καθισιά μου.

Αδύνατον!

Δυνατόν. Γύρω στα 37-38 μου τα ‘κοψα όλα αυτά μαχαίρι και δούλεψα πάρα πολύ για να βάλω τον οργανισμό μου σε μια τάξη. Σοκολάτα έκανα να φάω καμιά 20αριά χρόνια…

Δεν κάνετε ποτέ καμιά διατροφική «γουρουνιά»;

Κάνω, φυσικά κάνω. Αλλά, όποτε κάνω, την αμέσως επόμενη μέρα, θα προσέξω.

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency