CELEBRITIES

H Helen Mirren απαντά για την ομοιότητά της με τη σύντροφο του Keanu Reeves

Jordan Strauss/Invision/AP

Ήταν να μην εμφανιστεί δημοσίως με τη σχέση του ο Keanu Reeves. Από τη στιγμή που το έκανε, έγινε ο αναμενόμενος πάταγος. Ο ηθοποιός φημίζεται για την ανάγκη του να προστατεύει την ιδιωτική του ζωή και το γεγονός ότι περπάτησε στο κόκκινο χαλί του LACMA Art + Film Gala στο Los Angeles, κρατώντας από το χέρι την εδώ και πολλά χρόνια φίλη και συνεργάτιδά του και πλέον σύντροφό του Alexandra Grant, είναι από μόνο του μεγάλο γεγονός. Το ότι η 46χρονη Alexandra Grant μοιάζει τρομερά στην Helen Mirren ήταν το bonus που κανείς δεν περίμενε.

Διάβασε κι αυτό: Ο Keanu Reeves εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το κορίτσι του μετά από δεκαετίες άρνησης

Η Helen Mirren σχολίασε αυτή την ομοιότητά της με την σύντροφο του 55χρονου συναδέλφου της, σε δηλώσεις της στο Entertainment Tonight με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας “The Good Liar”.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

«Το είδα» είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για τα σχόλια που κυκλοφόρησαν στο Internet για την ομοιότητά τους αλλά και για όσους μπέρδεψαν την Alexandra Grant με εκείνη -και δεν ήταν λίγοι. «Ήταν πολύ κολακευτικό για εμένα γιατί, ξέρεις, προφανώς είναι αξιαγάπητη», συμπλήρωσε η ίδια. Και παρόλο που η 74χρονη ηθοποιός δεν έχει ρομαντική σχέση με τον Keanu Reeves όπως υπέθεσαν πολλοί που είδαν τις φωτογραφίες του με τη σύντροφό του, γνωρίζονται ωστόσο αρκετά καλά.

«Τον ξέρω καλά τον Keanu. Έκανε μια ταινία με τον σύζυγό μου και είναι ο πιο γλυκός και αξιολάτρευτος άνθρωπος. Οπότε είναι τυχερό κορίτσι και είμαι σίγουρος ότι κι εκείνος είναι τυχερό αγόρι» είπε η Helen Mirren. Η ηθοποιός αναφερόταν στην τεράστια επιτυχία «Ο δικηγόρος του διαβόλου» του 1997 στην οποία ο σύζυγός της Taylor Hackford -είχαν παντρευτεί την ίδια χρονιά- είχε σκηνοθετήσει τον Keanu Reeves, τον Al Pacino και τη Charlize Theron.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP