CELEBRITIES

Η Kendall Jenner στην κορυφή της λίστας με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του 2018

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Μπορεί να μην είναι η αδερφή Kardashian - Jenner που βγάζει τα περισσότερα χρήματα στην οικογένεια (αυτό για φέτος το κάνει η Kylie), αλλά η 23χρονη Kendall Jenner είναι σίγουρα το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο για το 2018 σύμφωνα με τη σχετική λίστα του περιοδικού Forbes. Η Kendall Jenner είναι εκείνη που αμείβεται υψηλότερα από όλες της άλλες συναδέλφους της, αφού κατά τη διάρκεια της περιόδου από τον Ιούνιο του 2017 έως το 2018, η Κένταλ κέρδισε περί τα 22,5 εκατ. δολάρια.

Στην δεύτερη θέση άφησε την Karlie Kloss που έβγαλε 13 εκατομμύρια δολάρια, τα περισσότερα που έχει βγάλει κατά τη δεκαετή της καριέρα ως μοντέλο. Αυτό οφείλεται σίγουρα και στην δύναμη που έχει αποκτήσει στα social media, τα οποία της έχουν εξασφαλίσει μαζί με την καριέρα της φυσικά αρκετές διαφημιστικές συμφωνίες.

Τα social media σύμφωνα με το Forbes βοήθησαν και τις επόμενες δύο της λίστας, την Chrissy Teigen και τη Rosie Huntington – Whiteley που έβγαλαν και οι δύο από 13,5 εκατομμύρια δολάρια. Την πεντάδα συμπλήρωσαν η Cara Delevigne, που εξακολουθει να κυνηγά το όνειρό της στο Hollywood, και η Gisele Bundchen που έβγαλαν και οι δύο 10 εκατομμύρια δολάρια. Οι αδελφές Hadid, Gigi (9,5 εκατομμύρια δολάρια) και Bella (8,5 εκατομμύρια δολάρια) ακολουθούν στις επόμενες θέσεις ενώ με την τελευταία είχε ίδια έσοδα και η Joan Smalls. Στην τελευταία θέση της δεκάδας βρέθηκε η Doutzen Kroes αγγίζοντας έσοδα 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Joel C Ryan/Invision/AP