CELEBRITIES

Η Kim Kardashian δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του τέταρτου παιδιού της. Kanye West, εσύ;

Evan Agostini/Invision/AP

Ο μικρός Psalm West ήρθε στον κόσμο στις 9 Μαΐου 2019 μέσω παρένθετης μητέρας και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την οικογένεια της Kim Kardashian και του Kanye West. Ένα μήνα αργότερα η 38χρονη μαμά του μοιράστηκε την πρώτη κοντινή φωτογραφία του τέταρτου παιδιού της συστήνοντάς τον στους 141 εκατομμύρια διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram.

Διάβασε κι αυτό: Η Kim Kardashian μόλις υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα του 2019

«Ο Psalm Ye» έγραψε συνδέοντας κατά κάποιον τρόπο τον μικρό της γιο με τον μπαμπά του τον Kanye West, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα Ye στο Twitter ενώ έχει δημιουργήσει το γνωστό του brand Yeezy. Ο Kanye West μοιάζει ιδιαίτερα με τον μικρό Psalm.

View this post on Instagram

Psalm Ye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

To “Ye” μπορεί κάλλιστα να είναι και το μεσαίο όνομα του μωρού. Όταν το πρώτο όνομα είναι Ψαλμός τι εμποδίζει άραγε τους γονείς του να του δώσουν κι ένα δεύτερο περίεργο όνομα; Το Ye είναι μια λέξη αφρικανικής προέλευσης που σημαίνει: «Σύμπαν» σύμφωνα με σχετική ιστοσελίδα με τη σημασία των ονομάτων, ή κινέζικης προέλευσής και σημαίνει «φύλλο».

Η Kim Kardashian και ο Kanye West, πρόσφατα γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο γάμου τους και είναι γονείς τριών ακόμα παιδιών, την 5 ετών North, τον 3 ετών Saint και την ενός έτους Chicago.

Η πρώτη (μακρινή) φωτογραφία του Psalm βγήκε στη δημοσιότητα μία εβδομάδα μετά την άφιξη του στον κόσμο μέσα από τον λογαριασμό της Kim Kardashian στο Instagram κι ένα screenshot συνομιλίας της με τον Kanye, ωστόσο αφού πολλοί της επιτέθηκαν για τη λάθος στάση ύπνου που παρατήρησαν να έχει το μωρό στη φωτογραφία, το στιγμιότυπο «εξαφανίστηκε» από τον λογαριασμό της.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP