CELEBRITIES

Η Ρούλα Κορομηλά αυτοτρολάρεται για την ομοιότητά της με την εκπρόσωπο της Βόρειας Μακεδονίας στην Eurovision

ndp

Στο γράψαμε ήδη πώς ένα από τα highlights του τελικού της Eurovision ήταν η απίστευτη ομοιότητα της Ρούλας Κορομηλά με την υποψήφια της Βόρειας Μακεδονίας Tamara Todevska. Η Tamara τραγούδησε το "Proud" και για αρκετή ώρα, όσο δίνονταν στον αέρα από κάθε γωνιά της Ευρώπης και όχι μόνο οι βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών έπαιζε δυνατά ως το outsider που θα μπορούσε να σηκώσει στα χέρια του το τρόπαιο της Eurovision. Την ίδια ώρα στο ελληνικό Twitter έπαιζε δυνατά ως σωσίας της Ρούλας Κορομηλά.

Διάβασε ακόμη: Τελικός Eurovision 2019: Είχε Madonna, πανό για την Παλαιστίνη, ”κράξιμο” στην Ελλάδα και μία Ρούλα Κορομηλά

 

 

Η γυναίκα – φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης, η παρουσιάστρια της καρδιάς μας που έφερε στη δική μας μικρή οθόνη show που θα μπορούσαν να κάνουν τη Eurovision να ωχριά, πληροφορήθηκε αυτή την ομοιότητα και τα δεκάδες tweets και δεν την άφησε να περάσει ασχολίαστη.

Διάβασε κι αυτό: Η Ρούλα Κορομηλά στα 20 της θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστεί στο Baywatch

«Να ευχαριστήσω την επιτροπή (!)που με στήριξε για δικούς της λόγους. Ευτυχώς όμως που το έξυπνο κοινό δε μάσησε και με έστειλε… Φεύγω «βόρεια». Με γλεντήσατε είδα μέχρι θανάτου. Έφερνα λέγατε στη Ρούλα ε; Οκ! Ένα τσακ πιο μακρύ το μαλλί μπροστά το ήθελε. Η δικιά σας πάντως χθες…» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο Twitter σε ένα κρεσέντο αυτοσαρκασμού που μας έκανε να γελάσουμε πολύ.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency