CELEBRITIES

Η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλα είναι ίδια όσα χρόνια κι αν περάσουν

NDP Photo Agency

Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 1992 όταν η Μαρία Παναγοπούλου με τα σαρκώδη χείλη, τα ξανθά μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια ντυνόταν νύφη και στεκόταν στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλα. Εικοσιέξι χρόνια μετά πόζαρε ξανά στο πλευρό του στην παρουσίαση βιβλίου της Σεμίνας Διγενή «Κίτρινο Υποβρύχιο» που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στον Ιανό. Αν δεις τις δύο φωτογραφίες, και bonus μία από παρουσίαση βιβλίου του συζύγου και τους γιου της πριν από λίγους μήνες, μάλλον θα νιώσεις κι εσύ ότι πέρασες την «Πύλη του Ανεξήγητου» γιατί η Μαρία Παναγοπουλου είναι εντυπωσιακά ίδια τότε και τώρα.

 

NDP Photo Agency

Το ζευγάρι με τον γιο του, Κωνσταντίνο- NDP Photo Agency

Η δημοσιογράφος, συγγραφέας, σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλα και μητέρα του Κωνσταντίνου, δείχνει να έχει κάνει μια μυστική συμφωνία με το χρόνο όπως θα δεις και σε άλλες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η ίδια από το μακρινό της παρελθόν μέχρι και σήμερα στο Instagram.

 

 

 

 

 

Η Μαρία Παναγοπούλου ή Παναγοηλιοπούλου, όπως ήταν το όνομά της, ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο αμέσως μόλις ενηλικιώθηκε. Ωστόσο, γρήγορα άφησε στην άκρη την δουλειά της αφού στα 23 της έγινε μητέρα και αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανατροφή του Κωνσταντίνου. «Αφοσιώθηκα στο μεγάλωμα του γιου μου για μεγάλο χρονικό διάστημα και δε μετάνιωσα που άφησα την καριέρα μου. Μάλλον είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα πολύ καλά. Ίσως το φοβήθηκα και δεν τόλμησα να το συνδυάσω. Θαυμάζω τις γυναίκες που συνδυάζουν την επαγγελματική με την προσωπική τους ζωή», είχε πει η ίδια στο People.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή και έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο «Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου» από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency