CELEBRITIES

Είναι ΚΑΙ η Kourtney Kardashian έγκυος;

Έλα παιδιά, λήχτε το, αποκλείεται- ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συμβαίνει αυτό. Αυτό το πάρα πολύ ψύχραιμο μήνυμα ήταν η απάντησή μου στο inbox που ήρθε με το θέμα που αφορούσε την εγκυμοσύνη της Kourtney Kardashian. Μετά την Kim, την Khloé και την Kylie, σειρά έχει και η μεγάλη αδερφή Kardashian να μπει στη λίστα με τις μέλλουσες μαμάδες. Ή και όχι. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα.

Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι η 38χρονη Kourt περιμένει το παιδί του 24χρονου μοντέλου Younes Bendjima αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες. Η είδηση για την 4η εγκυμοσύνη της Kourt κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σε διάφορα sites, όχι ιδιαίτερα αξιόπιστα ενώ το TMZ που κυκλοφόρησε την είδηση για τις Khloé και Kylie δεν έχει καμία αναφορά.

Είμαστε σχεδόν σίγουρες ότι όλο αυτό που συμβαίνει στο Καλαμπάσας είναι ένα οργανωμένο παιχνίδι από την μαμά Jenner που σκοπό έχει να αποδείξει την παράνοια που επικρατεί γύρω από το όνομά τους. Σε κάθε περίπτωση, τώρα θα παρακολουθούμε ΚΑΙ τα social accounts της Kourt μήπως αποκαλύψει κάτι.