CELEBRITIES

Η Βάσω Λασκάρακη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην πιο ανέμελη, καλοκαιρινή φωτογραφία

NDP Photo Agency

Τι ειναι καλοκαίρι; Ένα αρμυρίκι για ίσκιο, ο ήχος των τζιζικιών και των κυμάτων και ένα sun kissed πρόσωπο στο οποίο έχεις βάλει μόνο το αντηλιακό σου. Ούτε βάψιμο, ούτε καν ρουχα και παπούτσια παρά μόνο το μαγιό και το καφτάνι σου. Αν ταυτίζεσαι με την παραπάνω άποψη, τότε θα ταυτιστείς απόλυτα και με το καλοκαίρι της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός φέτος περνάει το καλοκαίρι της στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου, την Κρήτη. Και ως οφείλει ποζάρει στον φακό χωρίς μακιγιάζ.

«Η ζωή στην Κρήτη» ήταν το λακωνικό της σχόλιο από το Λασίθι όπου βρισκόταν στη φωτογραφία της, που περιείχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία καλοκαιριού που αναφέραμε πιο πάνω.

Διάβασε επίσης: 5 φορές που η Βάσω Λασκαράκη μας έδωσε έμπνευση με το μακιγιάζ της

Λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις με τη νέα σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά», η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει κάθε στιγμή της στην Κρήτη και μοιράζεται κι άλλα όμορφα στιγμιότυπα των διακοπών της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει μια ακόμα φωτογραφία με το μαγιό της και το απόλυτο χτένισμα κάθε καλοκαιριού, τα φυσικά της beach waves.

 

Λίγες ημέρες αργότερα μία ακόμα φωτογραφία της, αυτή τη φορά με την κόρη της Εύα στο επίκεντρο έκανε την εμφάνισή της στο Instagram της. Και δεν ξέρω για εσένα αλλά εμένα μου φαίνεται ότι αυτή η «Ζωή στην Κρήτη» πάει πολύ σε μητέρα και κόρη.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency