CELEBRITIES

Ο Liam Hemsworth μίλησε για τον χωρισμό του από τη Miley Cyrus και της εύχεται υγεία και ευτυχία

Evan Agostini/Invision/AP

Δύο μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, και τα στιγμιότυπα που έδειχναν τη Miley Cyrus να ανταλλάζει φιλιά με την Kaitlynn Carter στην Ιταλία, ο Liam Hemsworth αποφάσισε να μιλήσει κι εκείνος για τον χωρισμό του. Ο 29χρονος ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο έστειλε ένα σύντομο μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους με φόντο ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα. Γιατί μπορεί ο χωρισμός του να σε έπεισε ότι η αγάπη δεν υπάρχει πια, αλλά ο ρομαντισμός δεν πεθαίνει ποτέ στην καρδιά του γοητευτικού Αυστραλού.

Διάβασε κι αυτό: Miley Cyrus: Μιλά πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον Liam Hemsworth και το φιλί της με την Kaitlynn Carter

«Γεια σε όλους. Με λίγα λόγια εγώ και η Miley πρόσφατα χωρίσαμε και της εύχομαι μόνο υγεία και ευτυχία από εδώ και πέρα», ανέφερε ο ηθοποιός. Το post του Liam ήρθε δύο 24ωρα αφού ο εκπρόσωπος Τύπου της Miley Cyrus επιβεβαίωσε στο αμερικανικό People τον χωρισμό τους, σημειώνοντας ότι οι δυο τους «θα παραμείνουν αφοσιωμένοι “γονείς” για όλα τα ζώα που έχουν υιοθετήσει». «Αυτό είναι ένα προσωπικό ζήτημα και δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους γι’ αυτό. Οποιαδήποτε σχόλια που γράφεται πως έχω κάνει είναι ψευδή. Ειρήνη και αγάπη», κατέληξε το μήνυμα του Liam Hemsworth.

 

Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον ξένο Τύπο είναι το γεγονός πώς ώρες πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους που ήρθε μετά από μόλις 7 μήνες γάμου, η Miley εθεάθη να φιλά την πρώην του reality tv star Brody Jenner, Kaitlynn Carter, σε κοινές τους διακοπές στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον της δήλωσαν ότι οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά μετά τον χωρισμό του ζευγαριού.

 

Παράλληλα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Miley Cyrus προσπάθησε να σώσει τον γάμο τους, προτείνοντας στον ηθοποιό να ξεκινήσουν μαζί επισκέψεις σε σύμβουλο σχέσεων αλλά οι εκκλήσεις της έπεσαν στο κενό. Πιστεύεται ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει ουσιαστικά από τον περασμένο Ιούνιο, ενώ η τελευταία φορά που τους είδαν δημοσίως μαζί ήταν τον Ιούλιο και μάλιστα και οι δύο έδειχναν κατηφείς.

 

Σύμφωνα με την The Sun, o Liam Hemsworth έχει πάρει κατάκαρδα τον χωρισμό τους καθώς τα δικά του σχέδια για το μέλλον περιλάμβαναν μια συμβατική οικογένεια με παιδιά, παρόλο που η Miley Cyrus του είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να βλέπει και άλλους άνδρες και γυναίκες -πράγμα που εκείνος δυσκολευόταν πάντα να κατανοήσει. Όσο για την Kaitlynn Carter, εκείνη επίσης ήθελε ένα παιδί και έναν επίσημο γάμο με τον Brody Jenner και αυτός ήταν ο λόγος του χωρισμού τους σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο Brody Jenner, πάντως, αστειεύτηκε με τις φωτογραφίες της πρώην του και της Miley Cyrus σχολιάζοντας στο Instagram: «Προσέξτε. Σύντομα φωτογραφίες με εμένα και τον Liam να περπατάμε χέρι χέρι στην παραλία θα βγουν σύντομα στη δημοσιότητα».

Instagram/brodyjenner

 

Το σχόλιο δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Miley που του συνέστησε: «Πάρε έναν υπνάκο στο φορτηγό σου και ηρέμησε». Ουπς!

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP