CELEBRITIES

H 17χρονη κόρη της Μάντας Παπαδάκου είναι ο λόγος να πεις “Ουάου” σήμερα

Instagram/Madatp

Το 1993 η Μάντα Παπαδάκου εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση διεκδικώντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς». Ενώ δεν κατάφερε να πάρει το στέμμα είναι μάλλον η υποψήφια εκείνης της χρονιάς που θυμόμαστε εντονότερα για την ομορφιά της. Fast Forward τώρα στο 2019, όπου η Μάντα Παπαδάκου έχει δώσει τη «σκυτάλη» της ομορφιάς, της πόζας και της ενασχόλησης με το modelling στη 17χρονη κόρη της Σήλια. Πρόσφατα μοιράστηκε μία φωτογραφία της από την γιορτή της αποφοίτησής της από το σχολείο και μας σύστησε καλύτερα την κόρη της.

Διάβασε κι αυτό: Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ίδια η Brooke Shields στη Γαλάζια Λίμνη

«Σε βλέπω και νιώθω την καρδιά μου να γεμίζει αγάπη και υπερηφάνεια» έγραψε στην φωτογραφία τους η Μάντα Παπαδάκου. «Είμαι σίγουρη ότι θα θριαμβεύσεις γιατί είσαι πειθαρχημένη, έχεις επιμονή, είσαι ευγενική, έχει ενσυναίσθηση και αισιοδοξία και βλέπεις το καλό σε όλα και σε όλους» σημείωσε η ίδια βεβαιώνοντας την κόρη της ότι σε κάθε της βήμα θα έχει τη στήριξη των γονιών της.

 

Η αριστούχος Σήλια Παπαδάκου μαζί με την μητέρα, τον πατέρα της Τζορτζ Παπαδάκο και τα αδέλφια της, Λουκία και Τζον, ζει στο Τορόντο. Εκεί έχει ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στο modelling και η υπνωτιστική ομορφιά της στις φωτογραφίσεις που συχνά ανεβάζει στο Instagram, θα σε κάνουν να πεις «Ουάου». Η Σήλια Παπαδάκου είναι μέλος του πρακτορείου Β&M models και πλέον έχοντας αποφοιτήσει θα επικεντρωθεί περισσότερο στην καριέρα της ως μοντέλο. Και βλέποντας τις φωτογραφίες της, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από αυτό το κορίτσι στο μέλλον.

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Madatp