CELEBRITIES

Η Μαριάννα Λάτση σε μια σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της, Εριέττα. Δύο γενιές στιλ

ndp

Το στιλ για κάποιους ανθρώπους είναι έμφυτο, για άλλους επίκτητο και για κάποιους ακόμα κληρονομικό. Στην τελευταία από αυτές τις κατηγορίες ανήκει η Μαριάννα Λάτση που όπως φάνηκε στην τελευταία της κοινή εμφάνιση με τη μητέρα της Εριέττα (έδωσε το όνομά της στη μοναχοκόρη της Μαριάννας Λάτση), κληρονόμησε το στιλ από εκείνη.

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου με πρωταγωνιστές τη Δέσποινα Βανδή, τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Κατερίνα Λέχου και πολλούς άλλους.

Διάβασε κι αυτό: Η πολύ εντυπωσιακή Εριέττα Κούρκουλου στο πάρτι της Panik Records

Η Μαριάννα Λάτση φωτογραφήθηκε στο πλευρό της μητέρας της, η οποία κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση ολοκλήρωσε το κομψό της σύνολο με μία συλλεκτική τσάντα Louis Vuitton, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, την οποία κυκλοφόρησε πριν χρόνια ο οίκος σε συνεργασία με τον Jeff Koons. Η Εριέττα Λάτση παρακολούθησε την παράσταση με την κόρη της η οποία στη συνέχεια βρέθηκε στα παρασκήνια για να συγχαρεί τους συντελεστές και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

ndp

NDP Photo Ageny  

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Η Μαριάννα Λάτση έχει μια πολύ ζεστή σχέση με τη μητέρα της η οποία ήταν στο πλευρό της στην περσινή της βράβευση από τον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του London School of Economics. Η Μαριάννα Λάτση είχε αναφερθεί τότε στον ρόλο που έπαιξαν και οι δύο γονείς της στη μόρφωσή της, σημειώνοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου που είναι σήμερα μαζί μας που άφηνε όλες τις υποχρεώσεις της κάθε τέλος του χρόνου στις εξετάσεις για να είναι κοντά μου και να μου μαγειρεύει» είχε πει χαρακτηριστικά ενώ είχε αναφερθεί και σε ένα ακόμα πρόσωπο, σε εκείνον που «μαζί με τη μητέρα μου με παρότρυνε να σπουδάσω, αυτόν που με έπαιρνε από μικρό παιδί στα επαγγελματικά του ταξίδια. Κι αυτός είναι ο πατέρας μου. Στα χαρτιά φέρω το επώνυμό του, αλλά κάθε στιγμή αισθάνομαι την παρουσία και την καθοδήγησή του. Έβλεπε ότι το μεγαλύτερο εφόδιο για να αλλάξει ο κόσμος είναι η παιδεία. Και ήθελε να προσφέρει αυτό το εφόδιο σε αυτούς που δεν είχαν τη δυνατότητα», σημείωνε συγκινημένη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency