CELEBRITIES

Το ξέσπασμα της Μαρινέλλας κατά των reality shows. Άνοιξε πέτρα για να μπουν παίκτες και εκπομπές

NDP Photo Agency

Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος μίλησε η Μαρινέλλα στην συνέντευξη που παραχώρησε στη Real Life η Μαρινέλλα. Η ερμηνεύτρια δεν έκρυψε την αρνητική της άποψη για τα reallity shows που φέτος μοιάζουν να έχουν το μονοπώλιο στην ελληνική τηλεόραση. Η κριτική της δεν άφησε απ' έξω ούτε τους παίκτες αλλά ούτε και τις οικογένειές τους που δεν τους αποτρέπουν από το να δηλώσουν συμμετοχή.

Αρχικά η Μαρινέλλα αναφέρθηκε στο Survivor. «Κατ΄αρχάς, δεν το βλέπω. Το είδα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο, φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς του, μήπως και τους “τσιμπήσουν” και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό;», αναρωτήθηκε και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το Power of Love και εκεί τα λόγια της έγιναν άκομα πιο σκληρά. «Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να ήξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό», είπε η Μαρινέλλα και κάπου εκεί είναι που λες «Πες τα Χρυσόστομη».

Η πρώτη αντίδραση

Κι αν αναρωτιέσαι πώς αντιμετώπισαν αυτές τις δηλώσεις οι πρώην παίκτες των reallity shows που πλέον έχουν βρει τη δική τους θέση σε ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης, σου έχω ένα πρώτο δείγμα.

Οι δηλώσεις της Μαρινέλλας σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού όπου συμμετέχει η μέχρι πρότινως αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Εγώ δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό. Ο καθένας έχει την άποψή του, εγώ διαφωνώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Κώστας Τσουρός συμπλήρωσε: «Μετά το πρώτο Survivor, τους ανθρώπους αυτούς προσπάθησαν να τους εκμεταλλευτούν παίρνοντάς τους σε πάνελ εκπομπών κλπ., σε αυτό νομίζω ότι αναφέρεται η Μαρινέλλα. Άνθρωποι, οι οποίοι βγήκαν από ένα reality και ξαφνικά καλούνται να κάνουν τη δουλειά του δημοσιογράφου, κι εμένα μου φαίνεται περίεργο». Η Ναταλία Γερμανού αναρωτήθηκε ποιος κυνήγησε τους Μαχητές για να βγουν στην τηλεόραση και εκεί ήρθε η αμήχανη στιγμή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που σχολίασε αναφερόμενη στον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο: «Εντάξει, ο Κωνσταντίνος είναι σε εκπομπή».

Σε ρόλο πυροσβέστη η Ναταλία Γερμανού τόνισε τότε: «Την πρώτη φορά που βγήκε ο Βασάλος στην τηλεόραση και το λέω δημόσια -θα το έλεγα και μπροστά του γιατί τον συμπαθώ πάρα πολύ- ήταν τίποτα. Με το ζόρι να βγάλει δυο κουβέντες. Τώρα έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει χιούμορ, έχει χαλαρώσει, εξελίσσονται οι άνθρωποι παιδιά». Και επιστρέψαμε στην κανονική ροή του προγράμματός μας.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency