Αν δε δεις τους γονείς του Γιώργου Μαζωνάκη θα έχεις ''ένα κενό που μεγαλώνει''

Main Image

Η μαμά και ο μπαμπάς του Γιώργου Μαζωνάκη αφενός ξέρουν να γλεντούν και αφετέρου είναι πιστά αντίγραφα των παιδιών τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης διένυσε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά αφού η συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στην πίστα από την έναρξη των εμφανίσεών του, τον απόλαυσαν οι fan του, καλοί φίλοι του, συνάδελφοί του και οι πιο δικοί του άνθρωποι. Ανάμεσα σε αυτούς και οι γονείς του Μανώλης και Κλειώ Μαζωνάκη, που όχι μόνο βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο γιος τους, αλλά διασκέδασαν με την ψυχή τους.

ADVERTISING

«Οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με το τραγούδι ούτε με έσπρωξαν σε αυτό, ήταν καθαρά δική μου αναζήτηση, δική μου ανάγκη. Μπορείς να την πεις και δική μου ανασφάλεια επίσης, αλλά αυτό το πράγμα ξεκίνησε καθαρά από μένα. Όμως όλοι, γονείς και φίλοι, το δέχτηκαν σαν να ήταν κάτι δεδομένο. Δεν εντυπωσιάστηκε κανείς όταν έγινα τραγουδιστής» είχε πει στη Lifo ο Γιώργος Μαζωνάκης. Όχι απλά το δέχτηκαν, θα συμπληρώσω βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες αλλά το ευχαριστιούνται πολύ μέχρι και σήμερα.

Inline ImageNDP Photo Agency

Inline ImageNDP Photo Agency

ADVERTISING

Inline ImageNDP Photo Agency

Και δεν μπορώ να μην παρατηρήσω και κάτι ακόμα σε αυτές. Η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη είναι ίδια με την μεγαλύτερη αδερφή του Μαρία. Ο πατέρας του είναι ίδιος με την άλλη του αδερφή, τη Βάσω. Και οι δύο θυμίζουν έντονα τον ίδιο τον τραγουδιστή. Κι αν δεν το πιστεύεις, σου φρεσκάρω τη μνήμη εδώ κάτω δείχνοντάς σου τα αδέρφια Μαζωνάκη εν απαρτία.

Inline ImageNDP Photo Agency

Η οικογένεια είναι μία από τις πιο σημαντικές αξίες για τον Γιώργο Μαζωνάκη όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο People. Ο ίδιος είχε δηλώσει πώς στην οικογένειά του με τα καλά της και τα κακά της έχουν μάθει το μοίρασμα και πως αυτός είναι και ο λόγος που ο τραγουδιστής θα ήθελε πολύ να γίνει γονιός. Και αν γίνει ένας τόσο κεφάτος γονιός όσο οι δικοί του, ακόμα καλύτερα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

ADVERTISING

ΟΙ ΤΖΙΝ ΦΟΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΖΙΝ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Το denim είναι τάση και οι τζιν φούστες ο καλύτερος τρόπος για να υιοθετήσεις το trend.

H EMILY BLUNT ΜΕ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ NEON ΠΕΔΙΛΑ, ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ STYLE ICONS

H Emily Blunt μας κάνει να βλέπουμε ροζ συννεφάκια με την εκπληκτική ροζ εμφάνισή της.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ JACKIE KENNEDY ONASSIS ΓΙΑ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

Αν ήθελες να κάνεις μία επένδυση, το πωλητήριο στο εξοχικό της Jackie είναι αυτό που έψαχνες.

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ

Τα πιο νόστιμα φρούτα του καλοκαιριού. Χαλάλι τα κουκούτσια.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2019 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.