CELEBRITIES

O Γιώργος Μαζωνάκης ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ. Ο ρόλος της Μαρίας Μπεκατώρου

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης. Είναι το πρόσωπο που διεκδικούν δύο κανάλια για δύο εκπομπές «ναυαρχίδες». Ο ΑΝΤ1 τον θέλει στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν και ο ΣΚΑΪ επιθυμεί διακαώς να καθίσει στην καρέκλα που άφησε κενή ο Κωστής Μαραβέγιας στο Voice. Την περασμένη εβδομάδα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ακούστηκε από τα χείλη της Κλεοπάτρας Πατλάκη πως ο Γιώργος Μαζωνάκης συμφώνησε στο The Voice. Έλα όμως που η Μαρία Μπεκατώρου το αμφισβήτησε με ένα μακρόσυρτο γέλιο.

Διάβασε ακόμα: Κανένας δεν μπορεί να φορέσει ένα κοστούμι όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης

Πάμε στον ρόλο της Μαρίας Μπεκατώρου, παρουσιάστριας του YFSF αλλά και προσωπικής φίλης του Γιώργου Μαζωνάκη. Βρέθηκε στη συναυλία του και οι δημοσιογράφοι την ενημέρωσαν για την πιθανή μετακίνηση του τραγουδιστή.

«Θα αλλάξουν οι κριτές» την ρώτησαν; «Δε νομίζω, συνεχίζουν οι ίδιοι» απαντά. Και ο Γιώργος που λένε πως συμφώνησε στο Voice;  «Θα ΄ναι στο Voice; χαχαχαχαχχαχα (το μακρόσυρτο που σας έλεγα). Σας είπε ότι θα είναι στο Voice; Ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης; Θα του πάρετε συνέντευξη σήμερα; Ρωτήστε τον να δούμε τι θα σας πει».

 

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος «Στη φωλιά των Κου Κου», η πλευρά του τραγουδιστή αναφέρει πως βρίσκεται λίγο πιο κοντά με τον ΑΝΤ1, ενώ διατηρεί πολύ καλή σχέση με τη Μαρία Μπεκατώρου. Από την άλλη, όμως, έχει δεχτεί πρόταση για το Voice και έχει ζητήσει ένα περιθώριο να απαντήσει μέχρι σήμερα το βράδυ.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/georgemazonakis