CELEBRITIES

Η εμφάνιση της Meghan Markle στα γενέθλιά της και το κουμπί που άνοιξε τη λάθος στιγμή

Joe Giddens/PA via AP

Διπλή αφορμή για γιορτή είχε το ζεύγος πρίγκιπα Harry και Meghan Markle το Σάββατο 4 Αυγούστου. Η δούκισσα του Sussex είχε τα γενέθλιά της, ενώ ο σύζυγός της ήταν κουμπάρος στον γάμο του καλού του φίλου Charlie van Straubenzee στον γάμο του με την Daisy Jenks που πραγματοποιήθηκε στο Surrey.

Η Meghan Markle, που συμπλήρωσε τα 37 της χρόνια, ήταν για μία ακόμα φορά η επιτομή του στυλ στην χθεσινή της εμφάνιση με φόρεμα Club Monaco. Κατά την άφιξή της ένα κουμπί του φορέματός της άνοιξε αφήνοντας να φανεί το μαύρο δαντελένιο σουτιέν της καθώς χαιρετούσε τα συγκεντρωμένα πλήθη ωστόσο τα αντανακλαστικά της στο να συμμαζέψει το κουμπί ήταν αυτά αιλουροειδούς και το «ατύχημα» διορθώθηκε αστραπιαία και δεν το κατάλαβε σχεδόν κανείς εκτός από τα Βρετανικά Μέσα που το ανέφεραν στο ρεπορτάζ τους.

Yui Mok/PA via AP

Yui Mok/PA via AP

Yui Mok/PA via AP

Yui Mok/PA via AP

Yui Mok/PA via AP

Yui Mok/PA via AP

Ο 30χρονος Charlie είχε επίσης ρόλο στον γάμο του Harry και της Meghan τρεις μήνες νωρίτερα βοηθώντας τους καλεσμένους να βρουν τη θέση τους για την τελετή. Ο Charlie έγινε φίλος τόσο με τον 33χρονο πρίγκιπα όσο και με τον αδερφό του WIlliam στο Λύκειο.

Μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στον ναό St Mary the Virgin Church στο Freshnam του Surrey, το ζευγάρι εθεάθη να περπατά χέρι χέρι, όπως συνηθίζει κόντρα στις συνηθισμένες εμφανίσεις των ζευγαριών της βασιλικής οικογένειας, και να συνομιλεί με φίλους. Η Meghan προτίμησε να ολοκληρώσει το look της με γυαλιά ηλίου.

Joe Giddens/PA via AP

Joe Giddens/PA via AP

Joe Giddens/PA via AP

Joe Giddens/PA via AP

Joe Giddens/PA via AP

Joe Giddens/PA via AP

Σίγουρα πάντως ο φετινός εορτασμός των γενεθλίων της δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό, που συνέπεσε με το ρομαντικό ταξίδι της με τον Harry στην Αφρική μακριά από τα βλέμματα του λαού και των Media. Ωστόσο η Meghan Markle, παρόλο που έχει να διαχειριστεί το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και τα αποξενωμένα μέλη της οικογένειάς της όπως ο πατέρας και τα θετά αδέρφια της που δεν σταματούν να μιλούν στον Τύπο για εκείνη, τα καταφέρνει μια χαρά. Και τη θαυμάζουμε γι’ αυτό.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Joe Giddens/PA via AP