CELEBRITIES

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και η μητέρα της μοιράζονται το ίδιο βλέμμα

ndp

Την Μπάγια Αντωνοπούλου πιθανώς να την πρόσεξες καλύτερα φέτος, που έφυγε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και πλέον εμφανίζεται στην τηλεόραση μια ώρα που είμαστε όλες ξύπνιες. Η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα έχει ένα γλυκό χαμόγελο και ένα έντονο βλέμμα που μόλις καταλάβαμε από που το κληρονόμησε. Η δημοσιογράφος μοιάζει αρκετά με τη μητέρα της Κατερίνα, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας.

Μητέρα και κόρη εκτός από το ότι συνεργάζονται συχνά για τις ανάγκες του atelier Rene, που διατηρεί η Κατερίνα Αντωνοπούλου, εμφανίζονται εξίσου συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις. Η τελευταία από αυτές ήταν η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τι Τραβάμε Κι Εμείς Οι Μάνες» στο θέατρο Χυτήριο. Όπως καταλαβαίνεις, η Μπάγια δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για το ποιος θα την συνοδεύσει στο θέατρο.

ndp

 

«Τον τελευταίο χρόνο διαπίστωσα πως έχω κληρονομήσει την επιμονή της, κάτι που θα ήθελα μελλοντικά να πάρουν και τα δικά μου παιδιά. Νόμιζα πως έχω το χαρακτήρα του μπαμπά μου, αλλά, τελικά, όσο μεγαλώνω, παρατηρώ πως έχω και πολλά δικά της χαρακτηριστικά» έχει πει στο περιοδικό People για τη μητέρα της η Μπάγια Αντωνοπούλου και βλεποντας μία ακόμα φωτογραφία τους, από τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον γάμο της Μαντώς Γαστεράτου όπου η Μπάγια έγινε κουμπάρα σίγουρα διαπιστώνεις μια κάποια ομοιότητα.

ndp

 

Μαμά και κόρη ήρθαν ακόμα πιο κοντά μετά το θάνατο του πατέρα της Μπάγιας και μέσα από τη συνεργασία τους: «Η εταιρεία άνηκε στον μπαμπά, αλλά όταν “έφυγε” αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Η μητέρα μου σχεδιάζει τα ρούχα κι εγώ ασχολούμαι με το μάρκετινγκ και τα social media. Σαφώς έχουμε και διαφωνίες, αλλά ο στόχος μας είναι κοινός, χωρίς να έχουμε ανταγωνισμό. Η αλήθεια είναι πως στις οικογενειακές επιχειρήσεις υπάρχει λίγη ένταση παραπάνω», είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους αλλά και της ζεστής τους σχέσης έχουν δώσει μαζί κοινές συνεντεύξεις σε περιοδικά και στην τηλεόραση και η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει μοιραστεί σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

Επ, που πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency