CELEBRITIES

Η Naomi Watts κάνει διακοπές στη Σαντορίνη και τρώει χωριάτικη

Από τα τέλη Απριλίου προσπαθείς να κανονίσεις τις διακοπές σου και η πληρότητα βρισκόταν στο 80%. Και φυσικά δεν αποφασίσατε και φτάσατε αρχές Ιούνη να βάζετε φίλτρα στην αναζήτηση για να βρεθεί το πιο οικονομικό κατάλυμα που θα είναι και στη Χώρα για να πίνετε το ποτό σας χωρίς να σας προβληματίζει η μετακίνηση. Η πληρότητα άγγιζε το 100% σε πολλά νησιά. Έψαχνες Κίμωλο; Αστυπάλαια; Αντίπαρο; Μήπως Σαντορίνη; Δύσκολα τα πράγματα αφού το Hollywood έχει κάνει απόβαση. Μετά τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson αλλά και τον Cristiano Ronaldo τώρα και η Naomi Watts λιάζεται με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου. Διακοπές στη Σαντορίνη με το ηλιοβασίλεμα να της παίρνει τα μυαλά.

Με νησιώτικο look, όπως ταιριάζει στην περίσταση, κάνει τις βόλτες της στα σοκάκια και φωτογραφίζεται έξω από τις χρωματιστές πόρτες μέχρι να της ανοίξει η όρεξη για κάτι παραδοσιακό.

Doing a door series because… I don’t why my mum might like it?? #greece you.

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

 (Πάτα τα βελάκια αριστερά και δεξιά να δεις το κορίτσι)

Και φτάνει η ώρα του μεσημεριανού. Σίγουρα παρήγγειλε ούζο (ξέρω εγώ τι σου λέω) και στο τραπέζι η χωριάτικη με τη φέτα από πάνω.

 

Και μετά τη σαλάτα ακολούθησε βουτιά στην πισίνα και ξανά ηλιοβασίλεμα. Ενθουσιασμένη σου λέει η Naomi κάνει posts και βάζει GR καρδούλα.

Αν ακόμα δεν έχετε καταλήξει σε προορισμό, εμείς είμαστε εδώ. Στη στήλη #elanapamestonisi θα βρεις το επόμενο ταξίδι σας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/naomiwatts