CELEBRITIES

Νίκος Οικονομόπουλος-Ευαγγελία Αραβανή: Ένα από τα πιο όμορφα διάσημα ζευγάρια

ndp

Έναν χρόνο σχέσης έχουν συμπληρώσει ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή. Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια παρόλο που αποτελούν ένα από τα πιο φωτογενή ζευγάρια της ελληνικής showbiz μετρούν λιγοστά κοινά στιγμιότυπα από τον φακό των paparazzi κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Θέλοντας να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, φροντίζουν να περνούν τον κοινό τους χρόνο μαζί στο σπίτι όπου συγκατοικούν στα νότια προάστια. Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες, άφησαν για λίγο το δικό τους ερωτικό καταφύγιο και βρέθηκαν για δείπνο σε εστιατόριο της Γλυφάδας. Ο φακός ήταν εκεί.

Με ταιριαστό στιλ και ακόμα πιο ταιριαστό λαμπερό χαμόγελο το ζευγάρι απαθανατίστηκε κατά την έξοδό του από το εστιατόριο.

ndp

 NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Αν και είχε γραφτεί ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στο Courchevel των γαλλικών Άλπεων για τα Χριστούγεννα, τη φήμη διέψευσε σε δηλώσεις της η Ευαγγέλια Αραβανή. «Τις γιορτές δεν έχω κανονίσει κάτι, εκτός αν προκύψει κάτι, βέβαια εσείς κάπου είπατε θα πάω, εγώ δεν πάω, σας το λέω να το ξέρετε. Ούτε μετά τις γιορτές έχω κανονίσει κάτι και εδικά για το συγκεκριμένο προορισμό» είχε πει στην κάμερα του Happy Day. Εξάλλου κατά τη διάρκεια των εορτών ο σύντροφός της όχι μόνο δεν θα διακόψει τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών, αλλά θα τις ενισχύσει ακόμα περισσότερο ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Ευαγγελία Αραβανή πρόσφατα δήλωσε ότι στον Νίκο Οικονομόπουλο εκτιμά την ειλικρίνειά του, ενώ σε διαφορετική συνέντευξη μίλησε για τη συγκατοίκησή τους και το μοίρασμα μεταξύ τους στις δουλειές του σπιτιού. «Μένουμε μαζί. Είναι πολύ ξεκάθαρα μερικά πράγματα. Το ποιος θα μαγειρέψει ειδικά… δεν υπάρχει περίπτωση να μαγειρέψει ο Νίκος. Δεν ξέρει να μαγειρεύει ο Νίκος. Ο Νίκος κάνει μια συγκεκριμένη διατροφή. Εγώ είμαι τυχερή στο θέμα με τα κιλά» είχε πει χαρακτηριστικά. Ε κι ευτυχώς που δεν μαγειρεύουν κάθε μέρα και βγαίνουν καμιά φορά έξω να χαρίσουν και το χαμόγελό τους στον φακό.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency