CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου: Το video από την πρώτη της πρόβα νυφικού

Instagram/Athinao1konomakou

Δύο μόνο εβδομάδες χωρίζουν την Αθηνά Οικονομάκου από την μεγάλη ημέρα, κατά την οποία θα βρεθεί ντυμένη νύφη στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου στη Μύκονο. Αυτός θα είναι ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού που παντρεύτηκε στο Γύθειο τον Νοέμβριο του 2017 με πολιτική τελετή.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει δώσει κάποιο στοιχείο για το νυφικό φόρεμα που θα βάλει στον γάμο της με τον επιχειρηματία και πατέρα του γιου της Μάξιμου ως τώρα, τουλάχιστον όχι σε συνεντεύξεις ή δηλώσεις της, αφού στον ισχυρότατο λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ένα video από την πρώτη της πρόβα νυφικού.

Η ηθοποιός επέλεξε την σχεδιάστρια Celia Kritharioti για να υπογράψει το νυφικό της, και κάπως έτσι βρέθηκε στο βεστιάριο της. Σχολιάζοντας Wedding Vibes, τράβηξε ένα video – boomerang με τη σχεδιάστρια κρατώντας ένα από τα νυφικά που βρίσκονταν εκεί.

 

Η ίδια πάντως σε παλιότερη συνέντευξή της έλεγε για το νυφικό των ονείρων της: «Θα ήθελα το νυφικό μου να είναι πολύ απλό, σε αρχαιοελληνικό στυλ και αντί για πέπλο ίσως να έβαζα στα μαλλιά μου ένα στεφανάκι από λουλούδια. Αλλά όλα αυτά μου φαίνονται τόσο μακρινά που ίσως να έχω αλλάξει γνώμη μέχρι να πάρω την απόφαση να παντρευτώ». Η ώρα ήρθε τέσσερα χρόνια μετά τις δηλώσεις της αυτές και το όνομα της σχεδιάστριας που επέλεξε αποτελεί εγγύηση για ένα εντυπωσιακό νυφικό.

Ανυπομονούμε να το δούμε πάνω στην Αθηνά Οικονομάκου.

Η ώρα η καλή λοιπόν!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Athinao1konomakou