CELEBRITIES

Η Ολυμπία και η Βαλέρια Χοψονίδου μαζί στην παραλία. Κωδικός “οικογενειακή ομορφιά”

NDP

Στη Μύκονο απολαμβάνουν οικογενειακώς το καλοκαίρι τους η Ολυμπία Χοψονίδου με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη και τα πέντε παιδιά τους, Θανάση, Βασίλη, Δημήτρη, Αιμιλία και Αναστασία. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρόσφατα σε μία εξόρμηση στην παραλία του Ορνού. Μαζί τους ήταν και η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια.

Η Σταρ Ελλάς 2006 με ροζ μπικίνι και η μικρότερη αδερφή της με ολόσωμο μαγιό σε πιο έντονη απόχρωση του ροζ βούτηξαν μαζί με τις δύο μικρές κόρες του ζευγαριού στη θάλασσα, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά είναι εγγεγραμμένη στο DNA τους.

Διάβασε κι αυτό: Το ψηλόμεσο μπικίνι της Ολυμπίας Χοψονίδου κι άλλα 7 μαγιό για να διαλέξεις

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

 NDP Photo Agency

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της και την οικογένειά της, ενώ εκτός από θεία των παιδιών του ζευγαριού είναι και η νονά της μικρότερης κόρης τους Αναστασίας. Η βάφτιση είχε πραγματοποιηθεί πριν από έναν χρόνο στο Καβούρι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ndp

 NDP Photo Agency

«Η οικογένεια είναι το νούμερο 1 για εμένα. Προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να είμαστε μια χαρούμενη και περήφανη οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε πολύ όταν ξεκίνησα να κάνω παιδιά, αλλά θέλαμε πολλά. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και το ίδιο και η γυναίκα μου. Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε όλη την ώρα με τα παιδιά και περνάμε καλά μαζί τους. Είναι ένα θαύμα, αυτό που συμβαίνει στην οικογένεια μας. Δεν περίμενα να κάνω τόσα πολλά παιδιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις στην ζωή. Είμαστε ερωτευμένοι και χρειαζόμασταν μια μεγάλη οικογένεια και δόξα τω Θεώ την έχουμε», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Σπανούλης για τα 5 παιδιά που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του. Ο ίδιος προτίμησε να περάσει περισσότερο χρόνο στην ξαπλώστρα παρακολουθώντας τα παιδιά, τη σύζυγό του και την αδερφή της να παίζουν στη θάλασσα, ενώ βούτηξε για να παίξει με τον γιο του και (μάντεψε) μία μπάλα.

ndp

 NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency