CELEBRITIES

Power Of Love: Τα ζευγάρια που είναι ακόμα μαζί

Instagram/dorospanayidesofficial

Πριν από λίγες ημέρες η Google έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα από τη συγκέντρωση στοιχείων για τις αναζητήσεις των χρηστών της παγκοσμίως αλλά και σε κάθε χώρα ξεχωριστά. Στην Ελλάδα το τηλεοπτικό πρόγραμμα που ψάξαμε περισσότερο, και αυτό που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις (Top Trending) ήταν το Power of Love  το «κοινωνικό πείραμα» των σχέσεων που πρόβαλε την περασμένη σεζόν ο ΣΚΑΪ. 

Θυμάσαι για ποιο πρόγραμμα σου λέω, αυτό με τις μεγάλες δηλώσεις παντοτινής αγάπης, τις κινήσεις ιπποτισμού αλλά και τους τσακωμούς και το πάθος μεταξύ των ζευγαριών που έψαχναν την αληθινή αγάπη αλλά και τη δημοσιότητα. Αυτό που σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στις οθόνες μας όπως φανερώνει το trailer που καλεί όσους ψάχνουν τον έρωτα να δηλώσουν συμμετοχή, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του Νοεμβρίου.

 

Ας γυρίσουμε όμως στον πρώτο του κύκλο. Πόσες από αυτές τις αγάπες που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι κράτησαν στον χρόνο, ξέρεις;

Ακόμα και οι μεγάλοι νικητές του παιχνιδιού Πάνος Ζάρλας και Στέλλα Μιζεράκη αφού κέρδισαν το “Power of Love” και παρουσίασαν και μια εκπομπή στο ΣΚΑΪ τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Οπότε μην κρατάς μεγάλο καλάθι για το ποιοι έχουν καταφέρει να είναι μαζί μέχρι σήμερα. Όσοι όμως είναι ακόμα μαζί είναι ακόμα το ίδιο εκφραστικοί όσο τους γνώρισες και η αγάπη τους πλημμυρίζει το Instagram.

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και Κυριακή Τσακινίδη

«Η ζωή θέλει τρέλα, πάθος , αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο!! Θέλει να ζεις τη κάθε στιγμή δίχως αύριο όμως συγχρόνως να ονειρεύεσαι και να σχεδιάζεις για το αύριο!! Αυτή τη στάση ζωής έχω επιλέξει και είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα αυτό το κορίτσι που ακολουθεί ακριβώς την ίδια στάση και θέληση για ζωή με εμένα !! Lucky me» έγραψε πρόσφατα στο Instagram του ο Σωκράτης για την αγαπημένη του Κυριακή Τσακινίδη, ενώ εκείνη δημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία συμπλήρωσε: «Η ζωή είναι ένας συνεχής χορός! Χόρεψε όπως εσύ επιθυμείς με αυτόν που επιθυμείς». Η Κυριακή Τσακινίδη συνεχίζει την τηλεοπτική της «καριέρα» στο My Style Rocks. Την πρώτη ημέρα της συμμετοχής της δήλωσε: «Είμαι πολύ καλά και είμαι μαζί με τον Σωκράτη, τον σύντροφό μου. Μου αρέσει η μόδα και γι’ αυτό είμαι εδώ. Ηρθα και για να πειραματιστώ, αλλά κυρίως για να μάθω».

 

Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου

Όταν έχεις μείνει στην τηλεοπτική ιστορία με τη φράση «Θέλω να είμαι τα πάντα σου» θα ήταν τουλάχιστον αστείο να έχεις χωρίσει σε χρόνο dt από το τέλος του παιχνιδιού. Η Αθηνά Χρυσαντίδου όχι μόνο είναι ακόμα μαζί με τον Δώρο Παναγίδη αλλά έκανε και την ατάκα της τραγούδι που πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε videoclip. Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και δεν σταματά να αναρτά ρομαντικές φωτογραφίες στο Instagram στηρίζοντας μέχρι τώρα την απόφασή του να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι και να ζήσει τον έρωτά του έξω από αυτό.

 

 

Πέρα από αυτά τα δύο ζευγάρια και τα άλλα που έχουν παραδεχτεί ότι χώρισαν οριστικά, όπως η Τζούλια Καραγιάννη και ο Μιχάλης Καββάλος (οι οποίοι όχι μόνο χώρισαν αλλά μίλησαν ο ένας για τον άλλο δημόσια με καθόλου κολακευτικό τρόπο) αλλά και τη Μαρίνα Βεάζογλου με τον Αλέξανδρο Νατσάκο που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω Insta Story, υπάρχει κι ένα ζευγάρι που δεν έχουμε ιδέα τι κάνει. Ο λόγος για την Άννα Λορένη και τον Παναγιώτη Θεόφιλο οι οποίοι όπως λένε αποφάσιαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα (μπορεί να τη δημιούργησαν σε δημόσια θέα αλλά επιλογή τους είναι και μπράβο τους) οπότε ούτε διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν κατά καιρούς για εκείνους. Πάντως οι τελευταίες φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί στο Instagram είχαν ημερομηνία 8 Ιουνίου. Τα συμπεράσματα δικά σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/dorospanayidesofficial