CELEBRITIES

Ο λόγος που οι οικογένειες των William και Harry κάθισαν τόσο μακριά στο Trooping the Colour

AP Photo/Frank Augstein

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά τη γέννηση του μικρού Archie ήρθε και πέρασε το περασμένο Σάββατο. Οι δυο τους όμως δε βρέθηκαν στο κέντρο και μπροστά στο μπαλκόνι του παλατιού. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ήταν στο φόντο πίσω αριστερά από τη βασίλισσα, ενώ ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρέθηκαν μπροστά και στα δεξιά της.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Η νταντά του Archie παραιτήθηκε μετά από μόλις δύο εβδομάδες

Φυσικά η απομάκρυνση των δύο ζευγαριών χρησίμευσε ως η τέλεια βάση για νέα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τις ψυχρές σχέσεις των δύο ζευγαριών. Ωστώσο, σύμφωνα με το αμερικανικό People οι θέσεις τους ήταν θέμα πρωτόκολλου και της επιθυμίας του παλατιού τα παιδιά να είναι στο επίκεντρο της γιορτής.

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

«Η θέση τους δεν ήταν ιδιαίτερα μπροστά αλλά είναι λογικό ο William ως μεγαλύτερος να πρέπει να κάθεται μπροστά με την οικογένειά του», είπε στο περιοδικό βασιλικός συντάκτης. Πέρσι ωστόσο πηγή από το παλάτι είχε αναφέρει: «Δεν υπάρχει κάποιος που να τους λέει που θα σταθούν. Αλλά καθώς υπάρχουν πολλά παιδιά, όλοι θέλουν εκείνα να βγαίνουν στην πρώτη γραμμή».

Η θέση του William στη σειρά διαδοχής του θρόνου, λοιπόν, και τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας που ολοένα και πληθαίνουν είναι ο λόγος που τα δύο ζευγάρια κάθισαν μακριά το ένα από το άλλο. Σε διαφορετικά δημοσιεύματα διαβάσαμε ότι ο William, η Kate Middleton και τα παιδιά τους λόγω της δικής τους θέσης θα πρέπει να στέκονται στα δεξιά της βασίλισσας. Το εντυπωσιακό πάντως είναι πώς τα δύο ζευγάρια κάθισαν το ένα μακριά από το άλλο από την αρχή κιόλας της εκδήλωσης όταν το μπαλκόνι ήταν ακόμα σχεδόν άδειο.

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Gareth Fuller/PA via AP

Gareth Fuller/PA via AP

Ωστόσο, και παρόλο που όπως βλέπεις πιο πάνω η Meghan Markle και ο Harry έφτασαν στο παλάτι στην ίδια άμαξα που μετέφερε και την Kate Middleton με τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, το θέμα των «ψυχρών» σχέσεων των δύο ζευγαριών ενισχύεται από το γεγονός ότι ενώ και πέρσι διατηρούσαν τις ίδιες θέσεις στη σειρά διαδοχής του θρόνου ο William και η οικογένεια του βρέθηκαν αριστερά της βασίλισσας και δίπλα δίπλα με το νεόνυμφο τότε ζευγάρι.

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstei