CELEBRITIES

Ο Σάκης Τανιμανίδης στην Ελλάδα: Η οικογενειακή φωτογραφία και το story της Χριστίνας Μπόμπα

Ο παρουσιαστής του Survivor έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αυτές τις μέρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης άφησε επιτέλους τον Άγιο Δομίνικο και γύρισε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά των αγαπημένων προσώπων. Άλλωστε έχει κι έναν γάμο να οργανώσει. Μόνη της θα τα κάνει όλα η Χριστίνα Μπόμπα;

Ένα από τα πρώτα πράγματα που φρόντισε να κάνει ο παρουσιαστής είναι να συναντήσει την οικογένειά του, που τόσο του έλειψε όλο αυτό τον καιρό. Την “big amazing greek family”, όπως την αποκαλεί ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram.

“My Big Amazing Greek Family!! Μου λείψατε τόοοοσο πολό, ειδικό αυτά τα μεγάλα τραπέζια με θείους, γυναίκες, ξαδέρφια, αδέρφια, ανήψια, μαμάδες και όλο το σόι, όπου ακούς τις πιο περίεργες και πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις! Εκεί που περισσεύει η αγάπη!! ❤️ Έλειψα για κοντά 6 μήνες…but now Im back! Το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο ειναι η οικογένεια…να περνάτε χρόνο μαζί τους!», γράφει ο παρουσιαστής ποζάροντας με φόντο τα χαμόγελα της οικογένειάς. Ανάμεσά τους και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία υποδέχτηκε τον αγαπημένο της και λάμπει!

Η ίδια ανέβασε ένα τρυφερό story με τα πατουσάκια τους.