CELEBRITIES

Η Scarlett Johansson αρραβωνιάστηκε τον Colin Jost και ετοιμάζεται να ντυθεί τρίτη φορά νύφη

Jordan Strauss/Invision/AP

Η ρήση «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» είναι βέβαιο πως της Scarlett Johansson της διαφεύγει. Η 34χρονη ηθοποιός αποφάσισε να πει το «ναι» για τρίτη φορά στη ζωή της και να παντρευτεί τον σύντροφό της Colin Jost μετά από δύο χρόνια σχέσης. Την είδηση έκανε γνωστή η Washington Post την Κυριακή. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ηθοποιού επιβεβαίωσε πώς όντως η ηθοποιός και ο σεναριογράφος του Saturday Night Live αποφάσισαν να παντρευτούν, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία γάμου.

Διάβασε ακόμα: Scarlett Johansson εναντίον paparazzi. ”Θέμα χρόνου να σκοτωθεί κάποιος όπως η Diana”

Η Scarlett Johansson υπήρξε παντρεμένη με τον Ryan Reynolds στην προ Blake Lively ζωή του που για κάποιο λόγο όλοι έχουμε ξεχάσει, ενώ στη συνέχεια είχε παντρευτεί τον δημοσιογράφο Romain Dauriac. Μαζί του απέκτησε και την 5 ετών κόρη της Rose. Το διαζύγιό τους ήρθε το 2017 και σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα η πρωτοβουλία του χωρισμού ήταν της Scarlett λόγω των διαφορών που διαπίστωνε όλο και περισσότερο στον τρόπο ζωής τους.

Με τον Jost έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2017. Το 2018 έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας: Avengers: Infinity War στην οποία πρωταγωνιστούσε η Scarlett, ενώ οι φίλοι της έλεγαν σε δημοσιεύματα του ξένου τύπου ότι η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα επιλεκτική στα πρόσωπα με τα οποία βγαίνει.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Όσο για τις απόψεις της για τον γάμο η Scarlett Johansson είχε πει σε συνέντευξή της το 2017. «Νομίζω ότι η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική. Είναι μια όμορφη ιδέα και στην πράξη μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Δεν πιστεύω ότι είναι φυσικό να είσαι μονογαμικός», είχε πει η Scarlett και νομίζω ότι μετά από αυτή τη δήλωση μπορούν να αρχίσουν τα στοιχήματα για τη διάρκεια του γάμου της με τον Colin Jost.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP