CELEBRITIES

Η Σία Κοσιώνη κατέγραψε τις ζημιές στο γραφείο της μετά την έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ

Περίπου στις 02.35 τη νύχτα σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη βόμβας στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, στο Παλαιό Φάληρο. Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές εντός και εκτός του κτιρίου: έσπασαν τζαμαρίες γραφείων εργαζομένων, από τον πρώτο έως και τον έκτο όροφο του κτιρίου, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Τις ζημιές στο γραφείο της κατέγραψε φτάνοντας στον σταθμό και η Σία Κοσιώνη που μοιράστηκε την εικόνα του γραφείου αλλά και τη σκέψη της με μία δημοσίευση στο Facebook.

«Δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Ούτε τώρα θα φοβηθούμε. Λάθος υπολογισμός» έγραψε η anchorwoman του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τη φωτογραφία της με τα θρύψαλα των τζαμιών να γεμίζουν το πάτωμα του γραφείου. Με το ίδιο σχόλιο συνόδευσε και μία ακόμα φωτογραφία της από τον χώρο που αναρτήθηκε στο Instagram.

 

Παρόμοιες εικόνες μοιράστηκε και η έτερη παρουσιάστρια ειδήσεων και όχι μόνο του σταθμού, Εύα Αντωνοπούλου στο Instagram. Στο γραφείο όπου μπήκε η τηλεόραση βρισκόταν στο πάτωμα και τα τζάμια είχαν σπάσει από το ωστικό κύμα της έκρηξης. Μάλιστα στο video της Εύας Αντωνοπούλου, διακρίνονται και τα θραύσματα που βρίσκονται έξω από το κτίριο αλλά και οι άντρες της αντιτρομοκρατικής που κάνουν έρευνες στον χώρο.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Siakossioni