CELEBRITIES

Οι stars ποζάρουν δίπλα στον νεότερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο τρυφερό

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Καλλιτέχνες της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας είναι οι πρωταγωνιστές των πορτρέτων του Ολλανδού καλλιτέχνη Ard Gelinck. Πρόσωπα όπως ο Brad Pitt, η Emma Watson, η Ellen DeGeneres, ο Elton John, η Lady Gaga και άλλοι, κοσμούν τη σελίδα του καλλιτέχνη στο Instagram, ποζάροντας σε ιδιότυπα ντουέτα με τον αλλοτινό τους εαυτό. Όπως καταλάβες, το έργο του Ard Gelinck είναι αποτέλεσμα photoshop που έχει γίνει με τόσο εντυπωσιακό τρόπο που δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι δεν πρόκειται για μία αληθινή φωτογραφία αλλά για σύνθεση δύο διαφορετικών ενσταντανέ.

Δες παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες και κρίνε μόνη σου.

Sylvester Stallone

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την εποχή του Rocky Balboa αλλά ο 72χρονος ηθοποιός ξέρει ακόμα να σχηματίζει την τέλεια γροθιά.

Madonna

Γέλιο τότε γέλιο και τώρα για την βασίλισσα της pop. Και μπούκλα ανεξέλεγκτη επίσης.

Tina Turner

Ένα πράγμα δεν άλλαξε στην ζωή και την εικόνα της 79χρονης τραγουδίστριας που αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της. Οι ανταύγιες στα μαλλιά της. Simply the best.

Lady Gaga

Κι ενώ οι περισσότεροι ανακαλύπτουν την μαγεία του πειραματισμού με την εικόνα τους μεγαλώνοντας, η εκκεντρική Lady Gaga αποφάσισε να γυρίσει κοντά στη φυσική της εικόνα.

Ellen DeGeneres

Η Ellen την εποχή που έγραφε ιστορία δηλώνοντας λεσβία στην κωμική σειρά που έγραφε και πρωταγωνιστούσε ίσως να μην μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να είναι μία υπερεπιτυχημένη παρουσιάστρια που έλαβε μάλιστα το μετάλλιο της Ελευθερίας από τον ίδιο τον Barrack Obama. Το μόνο που έχει μείνει ίδιο στη ζωή της με τότε, είναι το γελαστό βλέμμα και το χιούμορ της.

Elton John

Η φωτογραφία που θα μπορούσε άνετα να χρησιμεύσει για καμπάνια οίκου οπτικών σε οποιαδήποτε δεκαετία από τότε που δημιουργήθηκαν τα γυαλιά οράσεως είναι αδιαμφισβήτητα αυτή του Elton John και του μικρού Elton John.

Michelle Obama

Νομίζω ότι μόλις κατάλαβες σε ποιον μοιάζει η Sasha Obama. Αν όχι, κοίτα ξανά.

Kate Moss

Τίποτα δεν προμήνυε τα άγρια νιάτα της Kate Moss στο παιδικό της πρόσωπο. Σίγουρα όμως προμήνυε την ξεχωριστή ομορφιά που θα ανέπτυσσε μεγαλώνοντας.

Brad Pitt

Είμαι σίγουρη πια πώς δεν υπήρχε καμία άλλη επιλογή για τον ρόλο του Benjamin Button πέρα από τον Brad Pitt. Δεν πιστεύω να διαφωνείς.

Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες των διασήμων στο τότε και στο τώρα σχολίασε πριν από λίγες ημέρες και η ομάδα του «Πρωινού» όπως θα δεις στο πιο κάτω video. Εσύ πότε τους προτιμάς; Στο τότε ή στο τώρα;

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία:Photo by Chris Pizzello/Invision/AP