CELEBRITIES

Ο Θοδωρής Αθερίδης ταΐζει τον εγγονό του με το μπιμπερό και η οθόνη μας γεμίζει καρδούλες

NDP Photo Agency

Από τις 22 Σεπτεμβρίου ο Θοδωρής Αθερίδης ανέλαβε έναν καινούργιο ρόλο στη ζωή του, αυτόν του παππού. Η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, απέκτησε εκείνη την ημέρα ένα αγοράκι με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και ο Θοδωρής Αθερίδης περνά μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την πιο τρυφερή στιγμή τους, αυτή που τον τάιζε με το μπιμπερό του και μαζί δημοσίευσε και τις σκέψεις του για τον νέο του ρόλο.

Διάβασε επίσης: Τα παιδιά των Ελλήνων ηθοποιών που βαδίζουν στα χνάρια τους

«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα 34 μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη» έγραψε στο Facebook ο Θοδωρής Αθερίδης και συνέχισε: «Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή. Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός. Όπως λέμε “πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής”. Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα. Εννοώ μικρός μικρός. Μικρός για παππούς! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα επιθυμήσει. Να είμαι “πολλά υποσχόμενος”».

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», ενώ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην παράσταση ART στο θέατρο «Μικρό Παλλάς», είχε αποκαλύψει πριν από μερικές ημέρες στο Πρωινό ότι ο εγγονός του θα πάρει το όνομά του. «Δε ξέρω αν μπορεί ο εγγονός μου, που θα πάρει το όνομά μου, να ξεπεράσει σε αγάπη την κόρη μου. Με την κόρη μου έχω μια αρρώστια. Ένα κόλλημα πολύ μεγάλο. Η αγάπη είναι ένα πολύ ανοιχτό πράγμα που απλά μεγαλώνει. Δεν μπαίνει θέμα συγκρίσεων. Εγώ στον εγγονό μου έχω τη χαρά της ύπαρξής του, αλλά δεν έχω την ευθύνη του. Κι αυτό το πράγμα πολλαπλασιάζει τη χαρά μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο «πολλά υποσχόμενος» παππούς, Θοδωρής Αθερίδης.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency