CELEBRITIES

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η μεγάλη απουσία από το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου. Πού βρισκόταν;

Το μισό Σώμα Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε στη Μύκονο αυτό το Σαββατοκύριακο με  αφορμή το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου. Φίλοι, σύναδελφοι, συμπρωταγωνιστές της, παλιοί και νέοι έδωσαν το παρών στο Νησί των Ανέμων για το ευτυχές γεγονός. Έλειπε κάποιος; ναι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Οικονομάκου και Τσιμιτσέλης παίζουν μαζί στη σειρά «Έλα στη Θέση μου» στον Αlpha και οι σχέσεις τους είναι καλές. Αλλά ο ηθοποιός δεν κατάφερε να βρεθεί στο γάμο της Αθηνάς. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κράτησαν στην Αθήνα, αφού αυτές τις μέρες κορυφώθηκαν οι πρόβες για την θεατρική παράσταση «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» στο Θέατρο Βέμπο. Κι αφού έκανε τις πρόβες του στο θέατρο, το βράδυ του Σαββάτου μπήκε στην κουζίνα κι έκανε κι ένα φαγητό. Πού τα ξέρουμε όλα αυτά; Ο ηθοποιός φρόντισε να τα αναρτήσει σε stories στο Instagram.

Ωστόσο, κάποιος μπορεί να πει ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απέφυγε να παρευρεθεί στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου ώστε η συνύπαρξή τους με τη Βάσω Λασκαράκη- η οποία ήταν παρούσα εκεί με το νέο της σύντροφο, Λευτέρη Σουλτάτο- να μη γίνει θέμα. Το οποίο να σου πω την αλήθεια, αν ισχύει, είναι πολύ κατανοητό.