CELEBRITIES

Βαλέρια Κουρούπη: Οι φορές που μας έδειξε τους άψογους κοιλιακούς της και τον τρόπο που τους απέκτησε

ndp

Μπορεί να μην είναι ένα από τα πρόσωπα που σου έρχονται απευθείας στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τις fit διάσημες Ελληνίδες, αλλά η Βαλέρια Κουρούπη διαθέτει μία σιλουέτα που θα μπορούσε άνετα να μπει εξώφυλλο σε προσπέκτους γυμναστηρίου και πίστεψέ με θα σε έπειθε να κάνεις επιτόπου εγγραφή. Τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις διακοπές της στην Ικαρία μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα που φανέρωσαν κοιλιακούς που θα μπορούσαν να σου χρησιμεύσουν για μια σύντομη επανάληψη στην αριθμητική, ενώ ταυτόχρονα θα σου δείξουν και πώς ακριβώς τους απέκτησε. Όχι, μην ψάξεις για κάποιο μαγικό τρικ, το μόνο μυστικό είναι η άσκηση.

Διάβασε κι αυτό: Οι 6 πιο fit γυναίκες της ελληνικής showbiz

Συγκεκριμένα η Βαλέρια Κουρούπη ασχολείται με τη yoga με αποτελέσματα θεαματικά. Μάλιστα συνδύασε τις διακοπές της στην Ικαρία με την εξάσκησή της στη yoga σε σεμινάριο που διεξάχθηκε στο νησί. Από εκεί προήλθαν και οι φωτογραφίες της που όχι μόνο μας έκαναν να θαυμάσουμε την φυσική της κατάσταση και τη φύση της Ικαρίας γύρω της, αλλά μας μετέδωσαν και λίγη από τη ζεν διάθεση της yoga.

 

 

Μάλιστα εκεί είχε την ευκαιρία να εξασκηθεί παρέα και με την Μελίνα Ασλανίδου με την οποία έχει συνεργαστεί με την ιδιότητά της ως τραγουδίστρια.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η ηθοποιός μας έχει δείξει την αδυναμία της στην συγκεκριμένη πρακτική γυμναστικής και διαλογισμού.

 

Η ίδια δεν έχει κρύψει και την αγάπη της για τον χορό που οσο να πεις σίγουρα βάζει κάπου το χέρι της στην εντυπωσιακή της σιλουέτα. Η Βαλέρια Κουρούπη άλλωστε συχνά παίρνει μέρος σε παραστάσεις μιούζικαλ που όχι μόνο απαιτούν υψηλά επίπεδα φυσικής αντοχής αλλά περιλαμβάνουν και περίπλοκες χορογραφίες.

 

Άλλωστε όλοι είχαμε κάτι πάρει χαμπάρι και για τους κοιλιακούς της αλλά και για τις χορευτικές της ικανότητες όταν συμμετέχοντας στο Your Face Sounds Familiar είχε μεταμορφωθεί στη σκηνή του show σε Shakira, έτσι δεν είναι;

 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency