CELEBRITIES

H Βίκυ Καγιά απαντά στη Μαρτίνα Χαφιιτσούκ για το μοντάζ και την κατινιά στο GNTM

Instagram/Vickykaya

H Μαρτίνα Χαφιιτσούκ δήλωσε πρόσφατα ότι μετάνιωσε την συμμετοχή της στο Greece's Next Top Model από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς. Όπως είπε η παίκτρια που φέτος αναδείχθηκε αν δει κανείς τα σχόλια στο Twitter, η πιο αντιπαθής του ριάλιτι μοντέλων του Star, δεν αναγνώρισε τον εαυτό της όπως αυτός παρουσιάστηκε στην εκπομπή.

Μαρτίνα Χαφιιτσούκ: “To GNTM είναι βασισμένο στην κατινιά. Μετάνιωσα που πήγα”

«Βλέποντάς με στο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι είναι αυτή η Μαρτίνα, κι εγώ σοκαρίστηκα, κι εγώ πηγαίνω στο μήκος κύματος των τηλεθεατών. Τους δικαιολογώ γιατί δεν υπάρχει συνέχεια. Οι τηλεθεατές δεν βλέπουν τις ερωτήσεις που δεχόμαστε εμείς κι εγώ μπορεί να έχω πει 15 θετικά και 5 αρνητικά και δεν είναι στο χέρι μου αν θα παίξουν μόνο αρνητικά», είπε μεταξύ άλλων η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ. «Το μετάνιωσα που πήγα βασικά, τώρα δεν ξέρω που μπορεί να βγει όλο αυτό. Όταν δεν ξέρεις από τηλεόραση και δεν ξέρεις πως μπορείς να τη χειριστείς, και είσαι και πολύ αυθόρμητος μπορεί να σου βγει και σε κακό. Εμένα προσωπικά μου έχει βγει σε κακό», συμπλήρωνε η ίδια.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, οι δημοσιογράφοι που συνάντησαν τη Βίκυ Καγιά στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας (όπου παρουσιάζονταν δημιουργίες αποφοίτων της σχολής μόδας που διευθύνει), ζήτησαν το δικό της σχόλιο. Η Βίκυ Καγιά, χωρίς να χάσει στιγμή την ψυχραιμία της απάντησε: «Η Μαρτίνα είναι λογικό να πει ότι ταλαιπωρήθηκε μετά το GNTM, γιατί όλο αυτό με τα social media που γίνεται είναι πολύ σκληρό πράγμα για τους ανθρώπους που δεν έχουν συμβατική σχέση με την τηλεόραση. Είναι εξαιρετικό κορίτσι, πάρα πολύ όμορφή και έχει και πολύ χιούμορ. Δεν πιστεύω ότι το μοντάζ της άλλαξε τον χαρακτήρα. Απλά πολλές φορές μεταξύ τους, αυτές που δεν έχουν εμπειρία με την τηλεόραση, μιλάνε μεταξύ τους σαν φίλες, ενώ γράφει μια κάμερα. Δεν φταίει κανείς για αυτό. Είναι η απειρία. Γιατί να γίνει μοντάζ για να αδικηθεί μία και μια άλλη όχι; Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι το βλέπει κι άλλος και πρέπει να το φιλτράρουμε» είπε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star και μέλος της κριτικής επιτροπής του Greece’s Next Top Model, συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε αν όντως υπήρχε μέριμνα για την ψυχολογική υγεία των διαγωνιζομένων: «Υπάρχει ψυχολόγος και ψυχίατροι στην παραγωγή του GNTM και σε κάθε γύρισμα είναι εκεί».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Vickykaya