CELEBRITIES

Κατερίνα Ζαρίφη: Το μήνυμά της για τη φωτιά στο χωριό της στη Θήβα

NDP Photo Agency

Στην περιοχή της Θήβας και συγκεκριμένα του Προδρόμου μαίνεται εδώ και ώρες η φωτιά, σε μία Τρίτη και 13 του Αυγούστου που επεφύλασσε πολλά πύρινα μέτωπα για τη χώρα. Κι ενώ η φωτιά καίει αγριότερα την Εύβοια (εκκενώθηκαν τα χωριά Κοντοδεσπότι, Μακρυμάλλη και Σταυρός) και στη Θήβα η πύρινη λαίλαπα μαινόταν ανεξέλεγκτη τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Στην κατάσβεση επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και 2 ελικόπτερα. Με καταγωγή από τον Πρόδρομο της Θήβας η Κατερίνα Ζαρίφη παρακολουθούσε τις εξελίξεις από την Κύθνο όπου βρίσκεται για διακοπές και νωρίς το απόγευμα έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Insta Story.

Διάβασε ακόμα: Πόσα κιλά Κατερίνα Ζαρίφη είσαι;

«Το χωριό μου. Ο Πρόδρομος Βοιωτίας. Τα Χώστια. Μαύρισε η ψυχή μου» έγραψε η παρουσιάστρια που νωρίτερα είχε αναφερθεί και στην φωτιά στην Εύβοια σημειώνοντας «Κάθε δέντρο σαν μια ανθρώπινη ζωή».

Instagram/zarifious

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη αυτή την εβδομάδα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» στην οποία την έχουν αντικαταστήσει μέχρι στιγμής η Μαντώ Γαστεράτου και η Ανθή Σαλαγκούδη. Από την εκπομπή απουσιάζει και ο Ηλίας Γκότσης ενώ στο πόστο του παραμένει κανονικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency