CELEBRITIES

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει το “The Final Four”

Επισήμως ανακοινώθηκε σήμερα, από τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝ1 Τζώρτζη Ποφάντη στους δημοσιογράφους, σε μία πρώτη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για το 2019 - 2020, ο νέος ρόλος της Ζέτας Μακρυπούλια στο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού. Η παρουσιάστρια το φετινό φθινόπωρο εκτός απο το Rouk Zouk που θα συνεχίσει και για 3η σεζόν στον σταθμό θα αναλάβει και την παρουσίαση του "The Final Four".

Διάβασε κι αυτό: Το talent show “The Final Four” έρχεται στον ΑΝΤ1

Όπως ανέφερε ο Τζώρτζης Ποφάντης πρόκειται για έναν νέο μουσικό διαγωνισμό που ήδη προβάλλεται σε 20 χώρες με τις ΗΠΑ να το διοργανώνουν για 3η τηλεοπτική σεζόν. Η διαφορά με άλλα talent show είναι πως οι 4 φιναλίστ του παιχνιδιού έχουν προεπιλεγεί από την κριτική επιτροπή και την παραγωγή πριν αρχίσει η προβολή του παιχνιδιού, ενώ οι νέοι επίδοξοι τραγουδιστές που θα συμμετέχουν θα προσπαθούν να εκθρονίσουν έναν από τους φιναλίστ και να πάρουν τη θέση του στην τετράδα. Εκτός απο το χρηματικό έπαθλο ο νικητής θα συνάψει επίσης συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία και θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του σε κάποιο μουσικό σχήμα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με την εμπειρία της σε βραδινό show (παρουσίαζε στον ίδιο σταθμό το Dancing With The Stars) ήταν μάλλον η λογική επιλογή για την παρουσίασή του. Όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, θα έχει ενδιαφέρον στην κριτική επιτροπή να βρεθεί το πρόσφατο απόκτημα της Heaven Music και σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Γίνονται συζητήσεις με τραγουδιστές, στην Αμερική έχουν τον Sean Diddy, την Meghan Trainor, πολύ καταξιωμένα ονόματα. Επιθυμία μας είναι να φέρουμε κι εμείς μεγάλα ονόματα και ακόμα και πρόσωπα που δεν έχουν περάσει ξανά από κριτική επιτροπή», ειπώθηκε εκ μέρους του Τζώρτζη Ποφάντη για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, που όπως διευκρίνισε αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα.

Το “The Final Four” θα προβάλλεται εκτός απροόπτου τις Κυριακές (σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν ο ΑΝΤ1 θέλει να αφιερώσει τις Κυριακές στην οικογενειακή ψυχαγωγία με τα μεγάλα show του να προβάλλονται εκεί) και αποτελείται απο 12 εκπομπές εκ των οποίων μόνο η τελευταία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά. Στις προηγούμενες θα ψηφίζει το κοινό που βρίσκεται στο studio, μέσα από ένα παρόμοιο σύστημα με αυτό που ψήφιζε πέρσι στο “Your Face Sounds Familiar”.