Μια εναερίτισσα αφηγείται...

Main Image

Η Κωνσταντία μπορεί να αποκαταστήσει μια βλάβη, όσο "ψηλά" κι αν έχει συμβεί.

Στερεώνει τη σκάλα στην κολόνα, προσαρμόζει τους ιμάντες στο σώμα της, κλειδώνει τους κρίκους ασφαλείας, παίρνει τα εργαλεία της, ανεβαίνει τα σκαλιά και... "Τι κάνεις κορίτσι μου εκεί πάνω; Κατέβα κάτω να μην πέσεις!".Αλλά η Κωνσταντία διακρίνεται και στο έδαφος, για την ικανότητά της να χειρίζεται με ανθρώπινο πρόσωπο ζητήματα επικοινωνίας - σε τεχνικό και διαπροσωπικό επίπεδο.

Κανείς δεν δίνει σημασία σε έναν άντρα που, σκαρφαλωμένος σε μια κολόνα, παλεύει για την αποκατάσταση κάποιας βλάβης, όμως αν πρόκειται για γυναίκα το πράγμα αλλάζει. Η Κωνσταντία Μποϊκλή, εναερίτισσα και τεχνικός πεδίου της Cosmote στην περιοχή της Επανομής, περιγράφει την αρχική αντίδραση των ανθρώπων όταν την είδαν για πρώτη φορά εν ώρα εργασίας. Για την ίδια, φυσικά, το να ανέβει στην κολώνα είναι υπόθεση ρουτίνας. Μια εργασία που την κάνει με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, όπως όλα τα καθήκοντα που σχετίζονται με τη δουλειά της.

ADVERTISING

Inline Image

Οι κάτοικοι της Επανομής γνωρίζουν καλά ότι μπορούν να βασίζονται πάνω της. Και κανείς πλέον δεν τη ρωτά "πού είναι ο τεχνικός", όταν την υποδέχεται στο σπίτι του για να διορθώσει κάποια βλάβη. Ξέρουν ότι "ο τεχνικός" είναι η Κωνσταντία και ότι θα βρεθεί κοντά τους όποτε την έχουν ανάγκη για να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Την καλούν στο κινητό της κι εκείνη σπεύδει να προσφέρει βοήθεια. Είναι ο δικός τους άνθρωπος. Το φιλικό πρόσωπο πίσω από την τεχνική υποστήριξη πελατών, η οδηγός του άσπρου van με το χαρακτηριστικό logo σε πράσινο και μπλε που εμπνέει εμπιστοσύνη και τη σκάλα στην οροφή.

cc

Είτε ως εναερίτισσα είτε ως τεχνικός πεδίου, η Κωνσταντία προσφέρει βοήθεια όπου τη χρειάζονται και νιώθει ικανοποιημένη με αυτό, όπως αφηγείται σε αυτό το video. Θέλει οι πελάτες να αποκομίζουν καλές εμπειρίες στην επαφή τους μαζί της και κατ' επέκταση με τον οργανισμό που εκπροσωπεί. Γιατί και η ίδια αισθάνεται ότι είναι λειτουργικό κομμάτι αυτού του οργανισμού που νοιάζεται για τους συνδρομητές του και δημιουργεί μαζί τους μια σχέση που καθώς περνούν τα χρόνια γίνεται πιο ισχυρή. Η Cosmote φροντίζει να ακούει και να κατανοεί τις ανάγκες των πελατών της, ώστε να μπορεί να βρίσκει λύσεις για να τους εξυπηρετεί καλύτερα. Όπως σε κάθε ανθρώπινη σχέση: με την πάροδο του χρόνου μαθαίνεις τον άλλον και τον φροντίζεις.

ADVERTISING

Η Κωνσταντία λειτουργεί όπως και κάθε άλλος εργαζόμενος στην Cosmote: με το βλέμμα στον πελάτη. Δεν προσπαθεί για αυτό, είναι κάτι απόλυτα φυσικό που απορρέει από τη φιλοσοφία της εταιρείας όσον αφορά την επαφή και την επικοινωνία της με τους ανθρώπους. Διαχέεται στους εργαζόμενους και δυναμώνει τη σχέση τους με το κοινό που εξυπηρετούν από οποιοδήποτε πόστο.

"Αγγελική, όλα καλά με το ίντερνετ;", ρωτά η Κωνσταντία μια νεαρή μητέρα που συναντά στο δρόμο. "Όλα τέλεια", απαντά εκείνη. Ανταλάσσουν χαμόγελα και το λευκό van συνεχίζει μέχρι την επόμενη αποστολή του. Οι γνήσιες διαπροσωπικές σχέσεις κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα και δεν θα μπορούσαν να μην είναι στο επίκεντρο μιας εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας, αγαθό ανθρώπινο, με συναισθηματικό περιεχόμενο. Είναι όμορφο να να φροντίζεις τους άλλους, για αυτό και το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ από το πρόσωπο της Κωνσταντίας.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.