JENNIFER ANISTON

Η σοφή Jennifer Aniston έχει να σου πει μερικά πράγματα

Δε χρειάζονται συστάσεις για τη γυναίκα αυτή. Γεννήθηκε πριν από 46 χρόνια στην Καλιφόρνια και είναι η πιο διάσημη και αγαπητή Rachel όλων των εποχών. Είναι η γυναίκα με τη χαρά της οποίας συμπάσχουμε όλες και σχεδόν τρίβουμε τα χέρια μας από ικανοποίηση που ο Justin Theroux είναι τόσο ωραίος άντρας και δείχνουν τόσο ευτυχισμένοι.

Δυστυχώς η Jennifer ήταν η εξαίρεση στην ατάκα “Χώρισες; Δεν πειράζει, δεν ήταν κι ο Brad Pitt”, γεγονός που έγινε ακόμα χειρότερο όταν η αντίζηλος αποδείχθηκε πως ήταν η Angelina Jolie. Το κάρμα όμως δεν δείχνει έλεος γι’ αυτό και ο Brad Pitt έχει κακογεράσει και η Angelina φλερτάρει με την ανορεξία. Ενώ δες τη Jennifer, λαμπερή, απαστράπτουσα και με άντρα πολύ ωραιότερο του πρώην της.

Επειδή λοιπόν μια γυναίκα που έζησε όλ’ αυτά, έμαθε πολλά και έχει να σου πει σοφά λόγια, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες ατάκες που έχει ξεστομίσει ανά τα χρόνια. (Θα μάθεις και τα μυστικά για το πώς διατηρείται έτσι όμορφη)

Λατρεύω το συναίσθημα όταν είμαι ερωτευμένη και το πώς νιώθω όταν έχω πεταλούδες το πρωί που ξυπνάω. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.

“Το διαζύγιο των γονιών μου με έκανε να νιώσω μεγάλη θλίψη και πόνο. Η υποκριτική και ειδικά το χιούμορ, ήταν ο δικός μου τρόπος να αντιμετωπίσω όλο αυτό”.

“Νομίζω πως είναι σημαντικό να κλείνει ο κύκλος σε κάθε σχέση που τελειώνει – από μια ρομαντική σχέση σε μια φιλία. Το τέλος θα πρέπει πάντα να είναι αρκετά ξεκάθαρο, και να ξέρετε ακριβώς γιατί ξεκίνησε η σχέση και γιατί έληξε. Αυτό το χρειάζεστε στη ζωή σας ώστε να προχωρήσετε καθαρά στην επόμενη φάση σας”

Στη ζωή δεν πρέπει να μετανιώνεις, μόνο να μαθαίνεις.

“Έχω ρυτίδες στο κούτελό μου, αλλά και ρυτίδες έκφρασης. Τι κακό έχει αυτό; Λατρεύω να γελάω”.

“Τρώω πολύ καλά και γυμνάζομαι, αλλά ενδίδω όποτε έχω ανάγκη να το κάνω. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να λιμοκτονεί και να φτάνει στα άκρα. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ τον καφέ μου, τα γαλακτοκομικά και το ποτήρι κρασί, γιατί αλλιώς θα καταστραφώ”.

“Φροντίζω να μη ζω στο παρελθόν ή να αγχώνομαι ή να στεναχωριέμαι για το τι θα φέρει το μέλλον”.

 

Μια σχέση δεν είναι κάτι που χρειάζομαι για να επιβιώσω. Είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

“Μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Αν δεν είσαι χαρούμενη, μπορείς να γίνεις. Η ευτυχία είναι επιλογή. Έτσι νιώθω”.

“Το καλύτερο άρωμα στον κόσμο είναι αυτό του άντρα που αγαπάς”.

Αντί να κάνεις σχέδια, δημιούργησε επιλογές!

“Ποτέ δεν έκατσα σε μια γωνιά κάνοντας σχέδια για το πώς θα γίνω πετυχημένη και διάσημη”.

“Οι γυναίκες πρέπει να σταματήσουν να κυνηγούν τα “κακά παιδιά”, να πάψουν να κοιτούν τόσο μακριά όταν όλοι οι σωστοί τύποι είναι ακριβώς δίπλα τους”.

“Προσπαθώ πάντα να κοιμάμαι τουλάχιστον οκτώ ώρες κάθε βράδυ και βέβαια νερό, νερό, νερό!”

Νιώθω νέα κάθε μέρα!

“Είναι κατάρα να είσαι πολύ αδύνατη και εξίσου κακό να είσαι πολύ παχιά. Σύμφωνα με τα media έχω υπάρξει και τα δύο. Δε γίνεται να τους ικανοποιήσουμε όλους και προτείνω να σταματήσουμε να προσπαθούμε γι’ αυτό”.