CHRISSY TEIGEN

Η “σε βάζω στη θέση σου” απάντηση της Chrissy Teigen στο άκομψο σχόλιο για τα κιλά της

Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Να διατηρείς την ψυχραιμία σου ακόμα κι αν το μέσα σου θέλει να εκραγεί. Να κρατάς το επίπεδο και να απαντάς σε άκομψα και κακεντρεχή σχόλια με ευγένεια. Αν δίνεις στο ''συνομιλητή'' σου την αίσθηση πως η ανωτερότητα είναι δείγμα ευφυΐας κι όχι αδυναμίας. Να το κολλήσεις στον τοίχο χωρίς να τον προσβάλλεις, χωρίς να χρησιμοποιήσεις υποτιμητικές λέξεις. Στοπ δρόμο που χάραξε η Chrissy Teigen. Απαντά στο Twitter κάνοντας χρήση της ευγένειας και βάζει στη θέση τους όσους ήθελαν να σχολιάσουν τα κιλά της.

Ο λόγος για την εμφάνιση που έκανε στα Emmy Awards. Το Zuhair Murad φόρεμά της αγκάλιαζε το κορμί της και αναδείκνυε τις θηλυκές καμπύλες της.

Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Ζητήθηκε η γνώμη σου και δεν το άκουσα; Φυσικά και όχι. «Με όλο το σεβασμό είσαι έγκυος για μία ακόμη φορά;» Αν ακολουθείς την Chrissy Teigen ξέρεις ότι έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν από λίγους μήνες. Η αλήθεια είναι πως ακόμα κι αν δεν την ακολουθείς δεν κάνεις τέτοιας φύσης σχόλιο για να επισημάνεις πως έχει πάρει κιλά ή ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτόσουν εκείνη τη στιγμή.

Και μπορεί εκείνη να μην νιώθει άσχημα με κάτι τέτοια, όμως καλό θα ήταν πριν το κάνεις να σκεφτείς την εύθραυστη ψυχολογία μίας λεχώνας και να σεβαστείς την ανθρώπινη ύπαρξη. Το θέμα δεν είναι πως απευθύνεται σε μία γυναίκα αλλά σε έναν άνθρωπο. Με την ίδια ευκολία πληγώνεις έναν άντρα. Έλλειψη ευγένειας. Μάστιγα.

«Μόλις γέννησα αλλά ευχαριστώ για τον τόσο σεβασμό σου». Η απάντηση των 9 λέξεων ήταν αρκετή. Κι αν θεωρεί κανείς πως τοποθετώντας στην πρότασή του τη λέξη σεβασμό τον επιτυγχάνει κιόλας, τότε θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη συμπεριφορά, τη σκέψη και το λεξιλόγιό του.

 

 

Οι πιθανές αναγνώσεις της απάντησης

ΤΩΡΑ, ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΧΟΝΤΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

 

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

 

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ

 

ΜΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΣΤΟ ΔΟΝΤΙ. ΤΟ ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ

 

ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Danny Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images