EMMYS 2019

Η Phoebe Waller-Bridge ποζάρει με τα 3 Emmys της like a boss και αποδεικνύει γιατί θα την ήθελες για κολλητή σου

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Δεν περιμέναμε να δούμε την εμφάνιση της Phoebe Waller-Bridge σε after party των Emmys για να διαπιστώσουμε το πόσο cool είναι. Οι σειρές της "Fleabag" και "Killing Eve" είχαν ήδη φροντίσει να μας δείξουν πώς μία γυναίκα μπορεί να είναι ο (ενίοτε κουρελιασμένος) εαυτός της χωρίς να το εξωραΐζει και με πλήρη αποδοχή του ποια είναι. Ε, μία τέτοια cool τύπισσα τη θες για φίλη σου, είτε για να τα πίνετε και να φλερτάρετε σε μπαρότσαρκα είτε για να μην χρειάζεται να απολογείσαι επειδή είσαι ο εαυτός σου.

Μία πιο χαλαρή και αστεία εκδοχή της Lena Dunham, που δεν είναι θυμωμένη με τους άντρες και δείχνει να παίρνει τα πράγματα όπως έρχονται, ακόμα κι αν κάνει χοντρά λάθη. Η Phoebe Waller- Bridge κέρδισε 3 Emmys (ήταν υποψήφια σε 4) με ένα από αυτά να αποδεικνύει ότι είναι η Ξεχωριστή Ηθοποιός σε Κωμωδία για φέτος. Όταν το άκουσε, τραύλισε ένα F@@@ το οποίο και μάζεψε γιατί θυμήθηκε πού βρισκόταν. Αυθόρμητη και one of us.

Δες κι αυτό: Phoebe Waller-Bridge: Η δημιουργός των Killing Eve και Fleabag είναι το πρόσωπο της χρονιάς

 

 

Και επειδή δεν είναι εύκολο να είσαι ο εαυτός σου, η φωτογραφία που έκανε το γύρο του Διαδικτύου με την Phoebe να αράζει, να καπνίζει και να πίνει cocktail παρέα με τα βραβεία της, απέσπασε αρνητικά σχόλια του τύπου «τα βλέπω διπλά» και «δεν είμαι καλά» και «τι ναυάγιο της ζωής είσαι εσύ». Αλλά πόσο υποκριτικό είναι όλο αυτό όταν απλά γιορτάζεις τα Emmys που δικαιωματικά πήρες και χαλαρώνεις όπως θα έκανες ένα Σάββατο βράδυ με την παρέα σου. Για να μην αναφερθώ στο συγκλονιστικό νεραιδοφόρεμα που την κάνει να μοιάζει με έργο τέχνης.

 

Εννοείται ότι υπήρξαν και ορκισμένοι θαυμαστές της Phoebe που την παρομοίωσαν με τέταρτο βραβείο Emmy και προφανώς συμφωνούμε κι επαυξάνουμε. Όταν κερδίσω ένα βραβείο Πούλιτζερ, θέλω να απαθανατιστώ κι εγώ έτσι, αλλά λίγο πριν πιω πολύ και γίνω ρεζίλι. Αν και όπως θα λεγε η Phoebe “F@@@ who cares”;

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP