WOMEN TODAY

Η FKA Twigs μοιράζεται την εμπειρία της για την αφαίρεση ινομυωμάτων, ενώ κάνει pole dance

Η πολύ ιδιαίτερη performer που είναι γνωστή ως FKA Twigs, έκανε ένα post στο Instagram με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση, γεγονός στο οποίο δεν είμαστε και ιδιαίτερα συνηθισμένοι, από μεριάς της.

Συγκεκριμένα, η Twigs, μοιράστηκε ένα βίντεό της στο Instagram στο οποίο κάνει pole dancing. Στη λεζάντα αυτού του post, μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε τον τελευταίο χρόνο και για την οποία κανείς, δε γνώριζε τίποτα, πέρα από το στενό της περιβάλλον.

Όπως θα δεις και παρακάτω, η Twigs αφαίρεσε κάποια ινομυώματα από τη μήτρα της. Ένα πρόβλημα αρκετά σύνηθες για τις γυναίκες σήμερα. Όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα, τόσο πιο εύκολο είναι να τα αντιμετωπίσουμε ψυχολογικά.

«Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος όπως ξέρετε όλοι και το σκέφτηκα πολύ πριν μοιραστώ ότι αυτή τη χρονιά ανάρρωνα από λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση 6 ινωδών όγκων από τη μήτρα μου. Οι όγκοι ήταν αρκετά μεγάλοι, είχαν το μέγεθος 2 μήλων, 3 ακτινίδιων και 2 φραουλών. Μια φρουτοσαλάτα πόνου κάθε μέρα. Η νοσοκόμα είπε ότι το βάρος και το μέγεθος ήταν σαν να ήμουν 6 μηνών έγκυος.

Προσπάθησα να είμαι γενναία, αλλά ήταν τρομακτικό κάποιες στιγμές, και, για να είμαι ειλικρινής, άρχισα να αμφιβάλλω αν το σώμα μου θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο.

Έκανα την επέμβαση τον Δεκέμβριο και ήμουν τόσο φοβισμένη, παρά την αγάπη των φίλων και της οικογένειάς μου, ένιωθα πολύ μόνην και η αυτοπεποίθησή μου σαν γυναίκα είχε πέσει. Αλλά… σήμερα, καθώς χόρευα με την Kelly, αισθάνθηκα ότι βρήκα και πάλι τον δυνατό μου εαυτό για πρώτη φορά μετά από καιρό και ήταν μαγικό. Ευχαριστώ πολύτιμο κορμί μου που ανάρρωσες, ευχαριστώ που μου θυμίζεις να είμαι καλή με τον εαυτό μου, είσαι θαυμάσιο, τώρα πήγαινε να δημιουργήσεις ξανά.

Γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες υποφέρουν από ινομυώματα και απλώς ήθελα να πω μετά την εμπειρία μου ότι είστε φοβερές πολεμίστριες και ότι δεν είστε μόνες. Μπορείτε να το ξεπεράσετε.

Και με αυτό, αφήνω τον πόνο. Αγάπη πάντα, Τwigs».