WOMEN TODAY

Η Κατερίνα Βρανά 2 χρόνια μετά το πρόβλημα υγείας της δίνει παράδειγμα με τη δύναμή της

Facebook/Katerina Vrana

«Σχεδόν πέθανα» είναι ο τίτλος της παράστασης με την οποία η Κατερίνα Βρανά θα επιστρέψει στη σκηνή δύο χρόνια μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που έζησε στη Μαλαισία και όντως της κόστισε σχεδόν τη ζωή.  Με αυτή την αφορμή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2Night Show" και παρά τα προβλήματα στην όραση, την ομιλία της και την κίνησή της, μίλησε μαζί του για την περιπέτειά της και την επιστροφή της στο Stand Up Comedy, είδος στο οποίο διέπρεψε και θα συνεχίσει να διαπρέπει παγκοσμίως.

«Μιλάω λίγο σαν μεθυσμένη, λίγο μαστουρωμένη αλλά δεν είμαι. Έτσι βγαίνει» είπε η Κατερίνα και ξεκίνησε να διηγείται τι ακριβώς της συνέβη πριν από δύο χρόνια στη Μαλαισία. Η Κατερίνα Βρανά είπε ότι αγνόησε όλα τα σημάδια γιατί ήταν «κόπανος» και ένιωθε «άτρωτη». «Νομίζαμε όλοι ότι είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση. Αλλά τελικά ήταν διάτρηση εντέρου. Έπαθα σηψαιμία, σηπτικό σοκ και σχεδόν πέθανα. Κανείς δεν γελάει σε αυτό, δεν καταλαβαίνω γιατί», είπε η διάσημη κωμικός και διηγήθηκε λεπτομερώς τι της συνέβη. Κι αν ξεχωρίζει κάτι από όλη αυτή την αφήγηση; Το χιούμορ της Κατερίνας, που καμία περιπέτεια δεν μπορεί να νικήσει.

 

«Full κλαίω.  Εγώ το κλάμα το γλεντάω. Όταν έρχεται το παράπονο, το κλάμα και η αγανάκτηση το αφήνω να έρθει. Νευριάζω, νιώθω πολύ συχνά ανήμπορη, αλλά περνάνε», παραδέχτηκε η Κατερίνα Βρανά. Η ίδια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως σε όλη την περιπέτειά της η μητέρα της και ο σύντροφός της ήταν στο πλευρό της. Για τον τελευταίο η ίδια θέλησε να αποκαλύψει μόνο πως είναι Έλληνας και συνάδελφός της. Η ίδια είπε επίσης ότι δεν καταλαβαίνει πώς γίνεται αλλά συχνά της λένε πώς δίνει δύναμη στον κόσμο.

 

Το καταλαβαίνει, δεν το καταλαβαίνει, πάντως το κάνει για έναν και μόνο λόγο: Όλο αυτό που έζησε, όλο αυτό το τεράστιο βουνό προβλημάτων, το έκανε και πάλι κωμωδία, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Το γέλιο υπάρχει παντού και η Κατερίνα Βρανά έχει μείνει πιστή στο όνειρό της να το ανακαλύπτει ο,τι κι αν συμβεί.

Κεντρική φωτογραφία: Facebook/Katerina Vrana