ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το “είδωλο” Emma Thompson κάνει γυμνή μπάνιο με πρόβατα και μας μαθαίνει τι είναι αυτοσαρκασμός

Ας ξεκινήσουμε με τη θεαματική είσοδο που έκανε. Χόρεψε για ώρα, ξάπλωσε πάνω στο γραφείο του Stephen Colbert και αποκάλυψε τα πόδια της (τα οποία κάλυψε αμέσως με μία γλυκιά συστολή). Η Emma Thompson, εκτός από κάτοχος 2 βραβείων Όσκαρ, είναι- πλέον- και Dame, τιμητική διάκριση που δίνεται από τη βρετανική βασιλική οικογένεια (ό,τι είναι το Sir για τους άντρες).

Η ηθοποιός έκανε το κοινό να ξεκαρδιστεί όταν δήλωσε ότι κοιμάται με το σήμα της, ότι ο άντρας της «είναι κουρέλι γιατί οι σύζυγοι δεν παίρνουν τίποτα. Εγώ είμαι Dame αλλά αυτός δεν είναι τίποτα». Και συμπλήρωσε: «Έχω βάλει μία ψηλότερη καρέκλα στο σπίτι για μένα ώστε να καταλάβουν όλοι ότι είμαι ανώτερή τους».

Διάβασε κι αυτό: Katie Bouman – Η γυναίκα πίσω από την πρώτη εικόνα της μαύρης τρύπας είναι μόλις 29 ετών

Η συνέχεια της συνέντευξης έγινε ακόμα καλύτερη όταν μίλησε για το σπίτι της στη Σκωτία, όπου τα πράγματα είναι αρκετά παραδοσιακά και έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι με την ιστορία που διηγήθηκε. «Συνηθίζω να πλένω τα χέρια μου στο ποτάμι αλλά όταν ο καιρός είναι καλός, μου αρέσει να πηγαίνω γυμνή, εκεί που βόσκουν τα πρόβατά μου. Κατεβαίνω με την πετσετούλα μου, πλένομαι και γυρίζω σπίτι. Ένα βράδυ, λοιπόν, είμαι στο σπίτι με την 8χρονη κόρη μου και χτυπάει το κουδούνι δυνατά, σαν να ζούμε θρίλερ σε Halloween. Ανοίγω και βλέπω έναν κούκλο αστυνομικό και μου λέει: «Συγγνώμη που σας ενοχλώ κυρία Thompson αλλά είχαμε μία αναφορά ότι κάποιος εισέβαλε στην ιδιοκτησία σας. Ήταν ένας γυμνός άντρας, γύρω στα 50. Εκεί σκέφτηκα ότι έχω τόσο πεσμένο στήθος που το μπέρδεψαν με ανδρικά γεννητικά όργανα. Αχ, ακόμα ψάχνω να βρω εκείνον τον υπέροχο αστυνομικό».

Δες κι αυτό: Οι 10 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς μέχρι το καλοκαίρι

Αφορμή για τη συνέντευξη στάθηκε η νέα κωμωδία που της έγραψε η Mindy Kaling, το ”Late Night”, στην οποία είναι παρουσιάστρια μίας εκπομπής που, μετά από 20 χρόνια, έχει χάσει την αίγλη της και προσλαμβάνει μία ομάδα νέων σεναριογράφων για να βελτιώσουν τα πράγματα. Πάτα play στο παρακάτω βίντεο για να δεις σκηνή από την ταινία αλλά και για να απολαύσεις την ξεκαρδιστική Emma Thompson.