WOMEN TODAY

5 φορές που λατρέψαμε την Sarah Paulson

Chris Pizzello/Invision/AP

Τέτοιες γυναίκες χρειάζεται ο κόσμος μας για να κάνει ένα βήμα παρακάτω. Τέτοιες γυναίκες. Με ταλέντο, εξυπνάδα, μόρφωση, χιούμορ και αυτοπεποίθηση. Γυναίκες που δε φοβούνται να εκφραστούν ακόμα κι αν αυτά που θα πουν δε θα αρέσουν σε πολλούς. Γυναίκες που έχουν άποψη και δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για τις επιλογές τους. Η Sarah Paulson είναι μία από αυτές και εγώ δηλώνω θαυμάστρια της δύναμης, της θέλησης και της προσωπικότητάς της.

Όταν δήλωσε ανοιχτά gay

«Δεν θέλω να με προσδιορίζει το με ποιον μοιράζομαι το κρεβάτι, το σπίτι, την ψυχή μου. Οι επιλογές μου στη ζωή δεν ήταν συνηθισμένες και αυτό είναι δική μου δουλειά. Όμως, θέλω να ζήσω υπεύθυνα και με ειλικρίνεια χωρίς να κρύβομαι. Είναι πολύπλοκο, γιατί υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο και μπορεί να προκύψει κάτι θετικό από το να κανονικοποιείς -εντός εισαγωγικών- κάτι που ο κόσμος δεν αντιμετωπίζει ως κανονικό.»

Ο έρωτάς την για την Holland Taylor

Τι κι αν τις χωρίζουν 32 χρόνια; Η 43χρονη Sarah και η 75χρονη Holland είναι ερωτευμένες εδώ και πολύ καιρό και δεν το κρύβουν για κανένα λόγο. «Αν κάποιος θέλει να σπαταλά χρόνο για να σκέφτεται ότι είμαι παράξενη επειδή αγαπάω τον πιο εντυπωσιακό άνθρωπο στον πλανήτη, τότε αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Εγώ περνάω μια χαρά. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είμαι ερωτευμένη και το πρόσωπο που αγαπώ τυχαίνει να είναι η Holland.»

Οι μεγάλοι ρόλοι

Η ίδια θεωρεί πως o μοναδικός τρόπος για να διεκδικήσει μεγάλους ρόλους και να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε ηθοποιούς με βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου είναι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και “να αφήνει το εγώ της στο σπίτι”, προσπαθώντας να σκέφτεται μόνο την αλήθεια”. Δεν την ενδιαφέρει καθόλου το κατά πόσο οι χαρακτήρες που υποδύεται είναι αρεστοί από τον μέσο θεατή, καθώς για εκείνη έχει σημασία μόνο το κατά πόσο είναι ανθρώπινοι.

Αυτή η εμφάνιση στην Ellen DeGeneres

 

Στιλ από τα λίγα

Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας ”Ocean’s 8” με αυτό το Prada. Πώς να μην την λατρέψει κανείς;

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP