PLUS SIZE

Αυτή η blogger θα σου αποδείξει ότι δεν αξίζεις λιγότερο επειδή έχεις κυτταρίτιδα

Τα παραπάνω κιλά, οι καμπύλες, η κυτταρίτιδα: λέξεις στο άκουσμα των οποίων κάθε μία από εμάς δαγκώνει τα χείλη της όλο και πιο δυνατά, ειδικά όταν το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και οι εμφανίσεις με αμάνικα, σορτσάκια, crop tops και μπικίνι, είναι παντού.

Καιρό τώρα, προσπαθώ να σε πείσω να φοράς ό,τι θες, αρκεί εσύ να νιώθεις καλά μ’ αυτό. Κι αν δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, βρες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. Μπορεί να είναι απλά οι άνθρωποι γύρω σου και όχι το ίδιο σου το κορμί. Ξεφορτώσου αυτούς.

Αν όμως απλά βλέπεις την κυτταρίτιδά σου στον καθρέφτη και θες να τρέξεις να κρυφτείς κάτω από μια φαρδιά, ολόσωμη φόρμα, τότε πρέπει να ακολουθήσεις την Saskia και το προφίλ της, “The curvy chapter”. Εκεί θα τη δεις να φοράει πολλά από τα outfits που μέχρι πρότινος θεωρούσες από τολμηρά έως ακατάλληλα για τον σωματότυπό σου, και ευελπιστώ ότι κοιτάζοντάς την, θα θελήσεις να της μοιάσεις λίγο.

«Έξω οι καμπύλες και τα μεγάλα μπούτια επειδή μπορούμε! Μην αφήνεις την κοινωνία να σε ρίχνει κάτω».

«Το σώμα μου, οι κανόνες μου. Όλοι έχουμε το κορμί για μπικίνι, μην αφήνεις κανέναν να σου πει κάτι άλλο. Δείξε αυτό που έχεις!»